ENTERTAINMENT

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ίαν Στρατή: «Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος»


Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2024
Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ίαν Στρατή: «Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος»

Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασαν ο Κώστας Τσουρός με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος και να πεις κάτι. Περίμενα ο Ίαν να μιλήσει γιατί έχει άποψη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αυτό το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές. Ως προς τον Ίαν και εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα επιλογής το ότι δε μίλησε. Με τη στάση του αυτή έδειξε ότι δεν ήθελε να μπει αυτή τη συζήτηση τη συγκεκριμένη στιγμή.

Από κει και πέρα όμως, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό συγκεκριμένο και μεμονωμένο, δεν καταδίκασε γενικότερα το #metoo. Αυτό που είχε κάνει ο Ηλίας Ψινάκης τότε ήταν όντως χοντροκομμένο, ήταν λάθος και αγένεια. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με σ ε ξ ουαλική παρεvoχληση κατά τη δική μου άποψη. Όταν άρχισαν να λένε ότι είναι βιaστής και ότι η Κατερίνα Λιόλιου δεν αντιμετώπισε τον βιaστή της, ήταν μία εποχή που το #metoo ήταν στα φόρτε του και έτσι δέχτηκε αυτή την επίθεση», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Κώστας Τσουρός.

«Η Πηνελόπη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη πάνω σε τέτοια θέματα και το έχει αποδείξει. Χθες προφανώς και έγινε παρανοήσει γιατί αυτό δε θίγει το κίνημα metoo, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής κλείνοντας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 197 / position2: 965
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb