Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2024
Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Η Ανίτα Μπραντ, η οποία είναι γνωστή make up artist και σύζυγος του φωτογράφου, Χάρη Χριστόπουλου, απάντησε σε άνδρα που την αποκάλεσε «γριά» στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο άνδρας αυτός της έγραψε: «Ρε γριά, τι θα γίνει με σένα; Τεμπέλα βγαίνεις στα κανάλια ως τι; Επάγγελμα δεν έχεις, δεν ντρέπεσαι λίγο; Έκανες παιδιά κοντά στα 50, γρια. Τα παιδιά χρειάζονται νέους ανθρώπους!». H Αννίτα Μπράντ του απάντησε: «Καημένε μου άνθρωπε, σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου! Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου, μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

«Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως στη διαδικασία. Θα μείνει στο ότι ο Θεός καμιά φορά δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία. Αλλά όχι και πενηντάρα. Αλλά και να ήμουν, και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, και δεν ξέρεις την αγάπη και τη φροντίδα που τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου», σημείωσε η Αννίτα Μπραντ και το ανέβασε σε Instagram Story.

Σημειώνεται ότι η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

View this post on Instagram

A post shared by Harris Christopoulos (@harrischristopoulos)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 196 / position2: 1222
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb