ENTERTAINMENT

Τα σκάνδαλα της Julia Roberts που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Η πολυτάραχη αισθηματική ζωή της ηθοποιού απασχολούσε κάποτε τον Τύπο

Τα σκάνδαλα της Julia Roberts που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
Nextweb Studio

Μπορεί η αγαπημένη Julia Roberts να ζει εδώ και 20 χρόνια μια ευτυχισμένη συζυγική ζωή με τον άντρα της, Danny Moder, όμως στην αρχή της καριέρας της είχε απασχολήσει τον Τύπο με τα ερωτικa της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Brian Strickland (@brianstrickland10)

Αφού ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση στα γυρίσματα της ταινίας Flatliners το 1990, η Roberts αρραβωνιάστηκε τον 24 ηθοποιό Kiefer Sutherland το 1991. Όταν βρέθηκαν μαζί, ο Kiefer ήταν ήδη παντρεμένος και η Roberts είχε σχέση με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στο Steel Magnolias, Dylan McDermott. Και οι δυο έδωσαν τέλος στις σχέσεις τους για να προχωρήσουν μεταξύ τους σε γάμο.

Παρά τον ενθουσιώδη έρωτά τους ο ένας για τον άλλον, η ηθοποιός διέκοψε το γάμο τους μόλις 3 ημέρες προτού ανεβούν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Την ημέρα του γάμου τους, ο Sutherland μετακόμισε από το σπίτι της Roberts στο Χόλιγουντ Χιλς, καθώς η ηθοποιός του Pretty Woman πετούσε για την Ιρλανδία με τον φίλο του Sutherland, Jason Patric.

Αφού επέστρεψαν από το Σμαραγδένιο Νησί, ο Patric και η Roberts συνέχισαν τη σχέση τους για λίγο, αλλά τελικά χώρισαν οριστικά το 1992.

Αργότερα ο σκηνοθέτης Steven Spielberg, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Hook, η Roberts ανακάλυψε ότι ο Sutherland φέρεται να την είχε απατήσει πριν τον γάμο τους με μια εξωτική χορεύτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2310 / position2: 2799
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb