ENTERTAINMENT

Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της
Από το NEWSROOM
Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Η μονογαμία, η λογική δηλαδή του να έχεις έναν και μόνο σύντροφο κάθε φορά, αποτελεί κοινωνικό κανόνα εδώ και αιώνες. Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ορισμένες διασημότητες έχουν εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις τους για τη μονογαμία, με κάποιους να δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν σε αυτήν ή ότι δεν είναι για αυτούς. 

1. Will Smith και Jada Pinkett Smith

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια διασημοτήτων σχετικά με τις απόψεις τους για τη μονογαμία είναι ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith. Σε ένα επεισόδιο του 2020 της εκπομπής της Jada "Red Table Talk", το ζευγάρι συζήτησε την αντισυμβατική προσέγγιση του γάμου. Η Jada παραδέχτηκε ότι είχε «μπλεξίματα» με άλλον άντρα κατά τη διάρκεια μιας σκληρής αλλαγής στη σχέση τους, πυροδοτώντας μια συζήτηση για τις προκλήσεις της παραδοσιακής μονογαμίας. Ο Will και η Jada ήταν έκτοτε ανοιχτοί για την πίστη τους στην προσωπική ελευθερία και τον επαναπροσδιορισμό των κανόνων της σχέσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

2. Scarlett Johansson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Scarlett Johansson έχει εκφράσει τον σκεπτικισμό της απέναντι στη μονογαμία. Σε συνεντεύξεις της, έχει αμφισβητήσει αν οι άνθρωποι είναι πραγματικά σχεδιασμένοι να είναι μονογαμικά πλάσματα. Η Scarlett έχει εκφράσει ότι η ιδέα της δια βίου μονογαμίας μπορεί να είναι προκλητική και δεν ευθυγραμμίζεται απαραίτητα με τις πεποιθήσεις της για τις σχέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlett.actress)

3. Ethan Hawke

Ο ηθοποιός Ethan Hawke έχει συζητήσει ανοιχτά τις απόψεις του για τη μονογαμία, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι είναι μια φυσική κατάσταση για τα ανθρώπινα όντα. Σε συνεντεύξεις του, έχει επισημάνει τις δυσκολίες διατήρησης της μονογαμίας μακροπρόθεσμα και έχει υποστηρίξει την ειλικρίνεια και την επικοινωνία στις σχέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Hawke (@ethanhawke)

4. Tilda Swinton

Η Tilda Swinton αμφισβήτησε τις συμβατικές ιδέες των σχέσεων και της μονογαμίας. Έχει μιλήσει για τις εμπειρίες της που ζούσε σε ένα κοινό περιβάλλον με τον σύντροφό της και τα παιδιά της, τονίζοντας τη σημασία της αγάπης και της σύνδεσης πέρα από τις παραδοσιακές δομές σχέσεων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tilda Swinton 🔮 (@swinton.tildaa)

7. Angelina Jolie

Η Angelina Jolie έχει υπονοήσει τις απόψεις της για τη μονογαμία σε προηγούμενες συνεντεύξεις της. Έχει προτείνει ότι η πίστη μπορεί να μην είναι απαραίτητη για όλες τις σχέσεις και έχει τονίσει τη σημασία της επικοινωνίας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των συντρόφων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@anjelinajoliiee)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 194 / position2: 2844
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb