Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή στην τσάντα σου


Δημοσίευση ΑΠΡ 22, 2024
Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή στην τσάντα σου

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές η γυναικεία τσάντα κρύβει θησαυρούς. Περιέχει όμως όλα τα απαραίτητα; Η απάντηση δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι!) απόλυτη, καθώς η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Είναι όμως κάποια πράγματα που καλό είναι να υπάρχουν, ανά πάσα στιγμή, σε κάθε τσάντα και δεν πρέπει να τα αμελούμε.

Είτε λοιπόν προτιμάς τις μεγάλες backpacks που χωράνε τα πάντα, είτε “ορκίζεσαι” στις πιο κομψές επιλογές, παρακάτω θα βρεις πώς να τις γεμίσεις με όλα τα απαραίτητα. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, πάμε να ξεκινήσουμε!

Κινητό τηλέφωνο

Αν χρειαζόταν να ανακυρήξουμε νικητή στην κατηγορία “αγαπημένο gadget”, είμαστε σίγουροι ότι το smartphone θα κέρδιζε την πρώτη θέση. Αυτή η μικρή συσκευή μάς κρατάει πάντα συνδεδεμένους, μας συνοδεύει σε κάθε έξοδο και φυσικά μας χαρίζει επιπλέον ασφάλεια, καθώς γνωρίζουμε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον οποιονδήποτε (φίλο, συγγενή, κλήση για ταξί κ.α.), όποτε το θελήσουμε. Συνεπώς, την επόμενη φορά που θα πάρεις την τσάντα σου και θα βγεις από το σπίτι, βεβαιώσου ότι έχεις μαζί το κινητό σου τηλέφωνο.

Τέλος, είτε είσαι λάτρης του iphone, είτε ακόμα σε εντυπωσιάζει η android τεχνολογία, σου προτείνουμε, πριν βάλεις το κινητό στην τσάντα σου, να το “ντύσεις” με μία όμορφη θήκη, για να γλιτώσεις κάθε πιθανή γρατζουνιά.

Πορτοφόλι & κλειδιά

Απαραίτητα στοιχεία κάθε τσάντας είναι τα κλειδιά και το πορτοφόλι. Ακόμα και αν δε μένεις μόνη σου, τα κλειδιά σού δημιουργούν αίσθηση ελευθερίας και ευελιξίας, καθώς μπορείς να επιστρέψεις σπίτι σου όποτε το θελήσεις, χωρίς να πρέπει να δεσμεύεσαι χρονικά. Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το πορτοφόλι, στο οποίο θα πρέπει να έχεις την ταυτότητα, το δίπλωμα, τις κάρτες σου και ό,τι άλλο κρίνεις χρήσιμο.

Στην περίπτωση δε που χρησιμοποιείς το κινητό σου για τις καθημερινές συναλλαγές σου, σε συμβουλεύουμε να έχεις πάντα μαζί σου και λίγα μετρητά, για να είσαι πάντα έτοιμη για οποιαδήποτε συνθήκη.

Μπουκάλι νερό & υγιεινό σνακ

Το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά μας και ο καιρός ζεσταίνει επικίνδυνα. Για αυτόν τον λόγο σου προτείνουμε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα μπουκάλι νερό, που θα σε κρατάει διαρκώς ενυδατωμένη. Τα οφέλη του εξάλλου είναι γνωστά σε όλους και κάποια από αυτά σχετίζονται με την αύξηση της ενέργειας και της παραγωγικότητας. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νιώσεις ότι πεινάς, άνοιξε την τσάντα σου και βρες το μπουκάλι με το νερό. Λίγες μόνο γουλιές θα διώξουν την υποτιθέμενη πείνα μακριά και θα σου προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων.

Υπάρχει περίπτωση όμως, το αίσθημα πείνας που σου έχει δημιουργηθεί να είναι αληθινό και να μην αρκεί μόνο το νερό για να το καλύψεις. Φρόντισε λοιπόν να έχεις μαζί σου κάποιο υγιεινό σνακ, που θα σε ενισχύσει με όλες τις βιταμίνες και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι. Ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών φαίνεται να είναι οι καλύτερες επιλογές, που θα σε οπλίσουν με έξτρα δύναμη.

Γυαλιά ηλίου & καπέλο

Απαραίτητο αξεσουάρ για αυτήν την εποχή είναι αδιαμφισβήτητα τα γυαλιά ηλίου. Επίλεξε λοιπόν το στυλ που σου ταιριάζει και έχε τα πάντα μαζί σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατάς τα μάτια σου προστατευμένα από την βλαβερή ακτινοβολία και θα κινείσαι άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

Για τις πιο ζεστές μέρες, φρόντισε να έχεις μαζί σου και ένα καπέλο. Το δημοφιλές αυτό αξεσουάρ είναι φτιαγμένο για να διατηρεί τη θερμοκρασία του κεφαλιού σου και επιπλέον αν κάνεις μία καλή επιλογή, μπορεί να αναβαθμίσει κάθε σου outfit.

Είδη έκτακτης ανάγκης

Για το τέλος, σου αφήσαμε το απαραίτητο νεσεσέρ με κάποια είδη “έκτακτης ανάγκης” που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία τσάντα. Σε αυτό μπορείς να συμπεριλάβεις κάποια σημαντικά φάρμακα, ένα μικρό αποσμητικό που θα σε κρατάει πάντα φρέσκια, και το άρωμά σου. Επιπλέον, μην αμελήσεις να έχεις μαζί σου σερβιέτες και αντισηπτικά μαντηλάκια.

Μπορείς επίσης να συμπεριλάβεις στο συγκεκριμένο νεσεσέρ και κάποια καλλυντικά για να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου ανά πάσα στιγμή. Βάλε μέσα και το αντηλιακό σου και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την ημέρα.

Ολοκληρώνοντας, μόλις είδες όλα τα απαραίτητα που πρέπει να περιλαμβάνει μια γυναικεία τσάντα. Φυσικά, μπορείς να προσθέσεις ό,τι άλλο θεωρείς εσύ χρήσιμο για τις ώρες που περνάς εκτός σπιτιού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 342 / position2: 1892
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb