ENTERTAINMENT

Το εκκεντρικό ζευγάρι των 00s που απασχόλησε τα μέσα τόσο με τη σχέση, όσο και με τη δικαστική τους διαμάχη

Μια σχέση με διαφορά ηλικίας και καταγγελίες για κακοποίηση

Το εκκεντρικό ζευγάρι των 00s που απασχόλησε τα μέσα τόσο με τη σχέση, όσο και με τη δικαστική τους διαμάχη
Nextweb Studio

Ο Marilyn Manson και η Evan Rachel Wood είχαν μια σχέση υψηλού προφίλ που κέρδισε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2006 όταν η Wood ήταν 18 και ο Manson ήταν 36.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by hell etc🇮🇩 (@_marilynmansonfan_)

Η σχέση τους τράβηξε την προσοχή λόγω της διαφοράς ηλικίας τους και της έντονης αντίθεσης μεταξύ της εικόνας της Wood ως ταλαντούχας νεαρής ηθοποιού και της προκλητικής περσόνας του Manson ως ροκ σταρ.

Το 2010, το ζευγάρι διέκοψε τον αρραβώνα του, αναφέροντας τα αντικρουόμενα προγράμματα ως τον λόγο του χωρισμού τους. Ωστόσο, η σχέση τους συνέχισε να αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα λόγω της αμφιλεγόμενης φήμης του Manson και των ισχυρισμών της Wood για κακοποίηση.

Τον Φεβρουάριο του 2021, η Evan Rachel Wood κατηγόρησε δημόσια τον Marilyn Manson ότι τη χρησιμοποίησε και την κακοποίησε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Μοιράστηκε τις εμπειρίες της σε μια ανάρτηση στο Instagram και αργότερα κατέθεσε ενώπιον μιας Υποεπιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής για την υποστήριξη του νόμου του Φοίνιξ, ο οποίος επεκτείνει το καθεστώς παραγραφής για εγκλήματα ενδοοικογενειακής βίας. Ο Manson αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι η σχέση τους ήταν συναινετική.

View this post on Instagram

A post shared by Kayla (@cruzinbosco)

Οι κατηγορίες πυροδότησαν μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με την κατάχρηση στη βιομηχανία του θεάματος, καθώς και τη δυναμική της εξουσίας και του ελέγχου στις σχέσεις. Η κατάσταση οδήγησε επίσης σε άλλες γυναίκες να παρουσιάσουν παρόμοιες κατηγορίες εναντίον του Manson. Οι νομικές και προσωπικές συνέπειες αυτών των ισχυρισμών έχουν επηρεάσει σημαντικά τη ζωή και τη σταδιοδρομία των εμπλεκόμενων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2134 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb