ENTERTAINMENT

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;
Youtube

Η Salma Hayek είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ονόματα του Hollywood, με το βιογραφικό της να περιλαμβάνει την ταινία "Desperado" το 1995 καθώς και τη βραβευμένη με Όσκαρ "Frida" το 2002, στην οποία πρωταγωνίστησε και ήταν και παραγωγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός εκτός από την επιτυχημένη καριέρα, ζει την ευτυχία και στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Valentina Paloma Pinault.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ο σύζυγός της, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας μόδας François-Henri Pinault, διευθύνων σύμβουλος της Kering, η οποία στεγάζει μάρκες πολυτελείας όπως Gucci και Yves Saint Laurent. Αυτές οι κερδοφόρες καριέρες δίνουν τη δυνατότητα στην οικογένεια να ζει μία πολυτελή ζωή και έχουν προσφέρει στην κόρη τους Valentina, ένα επίσης εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο.

View this post on Instagram

A post shared by salmahayek (@salmahayekonline)

Η Valentina ψηφίστηκε νούμερο τρία στη λίστα του World's Richest Kids, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Η πηγή του πλούτου της αποδόθηκε κυρίως στη μελλοντική της κληρονομιά. Ωστόσο, η Χάγιεκ θέλει να διασφαλίσει ότι η κόρη της θα παραμείνει ανεπιτήδευτη. Τον Δεκέμβριο του 2022, η ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Ventanarosa είπε στο Page Six ότι αρκείται στο να δίνει στη Valentina και στα θετά της παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις του Pinault ως επί το πλείστον μικρά, ουσιαστικά δώρα κατά μόνο στις γιορτές. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τη Βαλεντίνα να καρπωθεί με άλλους τρόπους τα οφέλη των διάσημων γονιών της.

Τα προνόμια που έχει η μόλις 16 ετών Valentina, δεν είναι και λίγα: είναι καλεσμένη στα πιο exclusive parties του Hollywood, έχει πολλούς A-list φίλους και βεβαίως είναι κληρονόμος της 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων περιουσίας του πατέρα της!

 

Έχει ήδη κάνει πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hola.com México (@hola_mx)

@gala.fr #salmahayek #valentinapinault #motheranddaughter #victoriaalonso #eternals #eternalsmarvel #marvelstudios #eternalspremiere #london ♬ AH - Official Sound Studio

Από τότε που η Valentina Paloma Pinault ήταν μικρό παιδί, εμφανιζόταν στο κόκκινο χαλί με την οικογένειά της. Όπως, το 2011, όταν εμφανίστηκε υπέροχα ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Puss in Boots» στο Λος Άντζελες. Τρία χρόνια αργότερα, ήταν και πάλι παρούσα στο κόκκινο χαλί πρεμιέρας, φορώντας ένα λεοπάρ σύνολο κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου της ταινίας «The Beauty and the Beast», στο Παρίσι, τον Φεβρουάριο του 2014. Και ως έφηβη, η Βαλεντίνα έγινε πρωτοσέλιδο όταν φόρεσε ένα από τα vintage κομμάτια της μητέρας της στα Όσκαρ του Μαρτίου 2023.

 

Έχει ήδη κάνει το πρώτο της εξώφυλλο στη μεξικάνικη Vogue

View this post on Instagram

A post shared by Play FM (@play_fm)

Τον Απρίλιο του 2022, η Valentina εντυπωσίασε στο εξώφυλλο της Vogue με τη μητέρα της, Salma Hayek. Και οι δύο επέλεξαν φορώντας ασορτί καφέ outfit με λογότυπο Gucci. Για το στυλ της δήλωσε στην ίδια συνέντευξη: «Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά τα ρούχα, λατρεύω της μητέρας μου, αλλά γενικά φοράω πάντα ό,τι μου αρέσει. Δύσκολα δίνω σημασία στη φίρμα. Γενικά, μου αρέσει επίσης να συνδυάζω και να φοράω vintage κομμάτια».

View this post on Instagram

A post shared by ActitudFem (@soy_actitud)

Ανεξάρτητα από τη διαδρομή που ακολουθεί η Valentina όσον αφορά την καριέρα της, φαίνεται να έχει αρκετούς πόρους για να το κάνει. Η Χάγιεκ φέρεται να έχει συγκεντρώσει καθαρή περιουσία 200 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο σύζυγός της Φρανσουά-Ανρί Πινό έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια από τη δική του περιουσία. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν οι γονείς της έχουν προσπαθήσει να της δώσουν μία ανατροφή που θα την κρατήσει πιο προσγειωμένη, η Βαλεντίνα ζει ήδη μια αρκετά πολυτελή ζωή, γεμάτη με επιδείξεις μόδας, πάρτυ, ακριβά outfits, ενώ μέσα από το προφίλ τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της, έχουμε δει πολλά στιγμιότυπα από την υπεροπολυτελέστατη έπαυλή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 11245 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb