ENTERTAINMENT

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2024
Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, στον 12ο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον Alpha θα υπάρξει μια αποχώρηση – βόμβα. Η ηθοποιός Άννα Κουτσαφτίκη σε συνεννόηση με την παραγωγή, αποφάσισε να αποχωρήσει και να αφήσει τον ρόλο της Ξένιας μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άννα Κουτσαφτίκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη δημοφιλή σειρά, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

«Θα αποχωρήσω από τη “Μουρμούρα” μετά από 7 χρόνια. Είναι αλήθεια. Έκλεισα έναν 7ετή κύκλο. Οι δεσμοί που μας ενώνουν είναι οικογενειακοί πλέον, έχουμε περάσει τα πάντα, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές. Είμαστε πολύ δεμένοι. Δε μου είναι εύκολο. Ο «Μπάμπης» θα συνεχίσει τη ζωή του, δε θα βρεθεί αντικαταστάτρια για τον ρόλο μου. Δεν ξέρω το φινάλε του ρόλου μου αλλά θα υπάρξει κάποιος χωρισμός. Ο Σπύρος Τσεκούρας θα συνεχίσει στη σειρά και καλά θα κάνει.

Αγαπώ πολύ τη σειρά και θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω. Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο αλλά νιώθω ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά αυτός ο κύκλος. Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, να ανοίξω νέους κύκλους. Δεν υπάρχει άλλος λόγος, όλα έχουν γίνει με εξαιρετική συνεννόηση με την παραγωγή. Κάτι συζητάω για τηλεοπτικό…» αποκάλυψε η Άννα Κουτσαφτίκη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 184 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb