ENTERTAINMENT

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κοροϊδεύει σε βίντεο

Φοράει περούκα και παριστάνει πως είναι έγκυος

Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2024
Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κοροϊδεύει σε βίντεο

Έχουν να μιλήσουν πάνω από δεκαετία - Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στη Βρετανία μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο, στο οποίο ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ τη σατιρίζει στο κανάλι του στο Youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ παριστάνει τη δούκισσα του Σάσεξ με μια περούκα και τη μιμείται ως έγκυο, περνώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τα ρούχα του.

«Το όνομά μου είναι Me-πάλι» λέει και χαρακτηρίζοντας την αδερφή του ως «κατσαρομάλλα καβαλάρισσα» στο ειρωνικό του βίντεο, ο Τόμας συνεχίζει: «Έκανα απλά επίδειξη του νέου καρούμπαλου που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο».

Η βασιλική σχολιάστρια Τζένι Μποντ κατέκρινε το βίντεο την Κυριακή με δήλωσή της στην Daily Mail: «Όταν το ίδιο σου το αίμα σου επιτίθεται, έτσι πρέπει να είναι η απόλυτη προδοσία»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια περιέγραψε το υλικό ως «γκροτέσκο». 

Ο Τόμας δεν έχει μιλήσει με την ετεροθαλή αδελφή του εδώ και μια δεκαετία, φαίνεται όμως να μην έχει πρόβλημα να εκμεταλλεύεται τη σύνδεσή του με τη βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρει η New York Post.

«Αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις, σωστά; Θα καβαλήσω αυτά τα φτερά, μωρό μου. Ω, ναι, αν δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, δεν ξέρω τι θα έκανα», λέει ο ίδιος στο βίντεο.

Ο Τόμας δουλεύει και ζει στο Όρεγκον, είναι ένα από τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της Μέγκαν, μαζί με τη Σαμάνθα, η οποία επίσης δεν έχει καμιά σχέση με τη δούκισσα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 189 / position2: 622
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb