ENTERTAINMENT

Μια ταινία τους έφερε κοντά και έγιναν ζευγάρι, παρά τη διαφορά των 10 χρόνων

Ένας έρωτας που δεν ήξεραν πολλοί
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μια ταινία τους έφερε κοντά και έγιναν ζευγάρι, παρά τη διαφορά των 10 χρόνων

Η Sandra Bullock και ο Ryan Gosling γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ του 2002 Murder by Numbers.

Η Bullock, ήταν ήδη καθιερωμένη ηθοποιός, και ήταν τότε στα 30+ της και ήταν παραγωγός της ταινίας. Ο Ryan, ήταν ένας εκκολαπτόμενος ηθοποιός στα 20 του, μόλις άρχιζε να αφήνει το στίγμα του στο Χόλιγουντ.

Η ταινία τους, Murdεr by Numbers, τους περιλάμβανε να παίζουν χαρακτήρες με μια περίπλοκη, στριμμένη σχέση, η οποία ίσως ειρωνικά αντικατόπτριζε την απροσδόκητη πραγματική σχέση που θα αναπτυσσόταν μεταξύ τους. Η χημεία τους, τόσο στην οθόνη όσο και εκτός, ήταν εμφανής, προκαλώντας το ενδιαφέρον από τα μέσα ενημέρωσης και τους θαυμαστές τους

Το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε μερικές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά κράτησαν σε μεγάλο βαθμό τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η διακριτικότητα ήταν χαρακτηριστική της Bullock, η οποία συχνά προτιμούσε να κρατά την προσωπική της ζωή ιδιωτική.

Ενώ οι λεπτομέρειες της σχέσης τους ήταν λίγες, ήταν σαφές ότι ο δεσμός τους βασιζόταν στον αμοιβαίο σεβασμό και στοργή. Οι συνεντεύξεις από την εποχή και οι μεταγενέστερες συζητήσεις υποδηλώνουν ότι μοιράζονταν μια βαθιά σχέση, μαθαίνοντας πολλά ο ένας από τον άλλον. 

Ο χωρισμός και τα επακόλουθα
Η σχέση διήρκεσε λιγότερο από δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε γύρω στο 2003. Ενώ κανένα από τα μέρη δεν αποκάλυψε δημοσίως τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους, συχνά εικάζεται ότι η διαφορά ηλικίας τους και τα διαφορετικά στάδια της καριέρας τους μπορεί να συνέβαλαν σε παράγοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 252 / position2: 912
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb