ENTERTAINMENT

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ
Nextweb studio

Ο Tom Cruise έχει βγει με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, αλλά οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι είχε μια σύντομη ρομαντική σχέση με τη Sofia Vergara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν ο Cruise παντρευτεί την Katie Holmes, ο Will Smith του σύστησε την ηθοποιό της Μοντέρνας Οικογένειας και τα υπόλοιπα είναι ιστορία ...

Η Vergara και ο Cruise πέρασαν ένα διάστημα μαζί, αλλά η σχέση έληξε γρήγορα, με την ηθοποιό να αρνείται ότι συνέβη ποτέ.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Ο βιογράφος Andrew Morton, ο οποίος έγραψε για την ερωτική ζωή του Tom Cruise, είπε ότι ο ηθοποιός και η Sofia Vergara γνωρίστηκαν σε ένα μετά το πάρτι των Όσκαρ κάποια στιγμή το 2005. Έγραψε σε ένα άρθρο της NewYork Post σχετικά με το σύντομο ειδύλλιο λέγοντας: «Έμεινε έκθαμβη από το χαμόγελο του Τομ και γοητευμένοι άρχισαν τα τηλεφωνήματα, λουλούδια και σοκολάτες που ακολούθησε την πρώτη τους συνάντηση».

Η δημοσίευση αποκάλυψε επίσης ότι για να γίνει σύζυγος του Κρουζ, η Βεργκάρα θα έπρεπε να απαρνηθεί την καθολική της πίστη και να ενταχθεί στην εκκλησία της Σαηεντολογίας. Η ηθοποιός φέρεται να μην το ήθελε αυτό, γι' αυτό και η σχέση τους χάλασε. "Ήταν βασικά τρομοκρατημένη με τη Σαηεντολογία. Πίστευε ειλικρινά ότι θα την απαρνιόταν ο Θεός και θα καιγόταν στην κόλαση αν ενταχθεί."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια πηγή είπε ότι η σχέση του Cruise και της Vergara ήταν περισσότερο μια σύντομη ρομαντική σχέση παρά ένα πλήρες ειδύλλιο."¨Εγινε με έναν εντελώς φιλικό τρόπο και παρέμειναν φίλοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταρ του Edge of Tomorrow εξακολουθεί να πονάει που απέρριψε τη Σοφία για την Katie, την οποία παντρεύτηκε το 2006 και θα ήθελε να δώσει μια 2η ευκαιρία στη σχέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 143 / position2: 2946
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb