Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο είναι μόλις 19 ετών και βγάζει πάνω από 150.000 το μήνα

Της αποδίδεται αυτό το ποσό από την ημέρα που γεννήθηκε

Δημοσίευση ΑΠΡ 10, 2024
Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο είναι μόλις 19 ετών και βγάζει πάνω από 150.000 το μήνα

Δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες η λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους του κόσμου για το 2024. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, το χρήμα αλλά και η ηλικία είναι αλληλένδετα… Ωστόσο, υπάρχουν και οι δισεκκατομυριούχοι που απολαμβάνουν τις ανέσεις του χρήματος από πολύ νεαρή ηλικία. Πάντως, ο μέσος δισεκατομμυριούχος είναι 66 ετών και ο γηραιότερος είναι 102 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον μέσο όρο ρίχνει μία κοπέλα, η Livia Voigt , που είναι μόλις 19 χρονών και φιγουράρει στη διάσημη λίστα. Η φοιτήτρια είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, αφού κερδίζει (για την ακρίβεια της αποδίδεται) κατά μέσο όρο το ποσό των 150.000 ευρώ την ημέρα από τότε που γεννήθηκε.

Μόλις 19 ετών και φοιτώντας στο κολέγιο, η αξία της περιουσίας της εκτιμάται σε 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια χάρη στο μειοψηφικό της μερίδιο στην εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικού εξοπλισμού WEG, την οποία συνίδρυσε ο παππούς της. Αυτή και η μεγαλύτερη αδελφή της, η Dora Voigt de Assis, 26 ετών, είναι δύο από τα επτά νέα πρόσωπα μεταξύ των 25 νεότερων δισεκατομμυριούχων και δύο από τους 18 κληρονόμους σε αυτό το σύνολο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 238 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb