CELEBS

Justin ‑ Hailey Bieber: Χωρίζουν ή όχι;

Οι φήμες και οι διαψεύσεις, αλλά και το post του μπαμπά της
Από το NEWSROOM
Justin ‑ Hailey Bieber: Χωρίζουν ή όχι;

Η Hailey και ο Justin Bieber είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι θαυμαστές άρχισαν να διατυπώνουν θεωρίες για την κατάσταση του ζευγαριού νωρίτερα φέτος, αφού ο πατέρας της Steven Baldwin μοιράστηκε ξανά ένα βίντεο με τον Justin να τραγουδά και ζήτησε από τους ακολούθους να προσευχηθούν για αυτούς, γράφοντας: «Χριστιανοί, παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Justin και τη Hailey, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μια προσευχή για αυτούς για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο».Το post του Baldwin πυροδότησε την ανησυχία για τη σχέση τους, αλλά η Hailey κατέρριψε την ιδέα οποιουδήποτε συζυγικού προβλήματος με ένα γλυκό αφιέρωμα γενεθλίων στον Justin, στο οποίο τον αποκάλεσε «ο έρωτας της ζωής μου».

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα επίσης, θέλουν την 27χρονη καλλονή να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τον σύζυγό της. Ο λόγος; Ότι έχει προσκολληθεί επάνω της. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε πηγή από το περιβάλλον τους. Όπως δήλωσε στο In Touch Weekly, η Hailey Bieber νιώθει ασφυκτιά με τον τραγουδιστή.

Οι φίλοι τους όμως δεν επιβεβαιώνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχει διαζύγιο και καμία αλήθεια σε αυτό», είπε μια πηγή για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2018. «Είναι πολύ, πολύ ευτυχισμένοι».

Τον περασμένο μήνα, η ιδρυτής του skincare Rhode δημοσίευσε στο Instagram Story της για να κλείσει οποιαδήποτε από τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον γάμο της με τον Justin.

«Γνωρίζω λοιπόν ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τροφοδοτώ αυτές τις ιστορίες, αλλά απλά να ξέρετε ότι είναι πάντα ψέματα - συγγνώμη που το χαλάω».

Μια δεύτερη πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight ακριβώς το ίδιο, διαψεύδοντας τα σενάρια που ακούγονται. "Ο Justin και η Hailey συνεχίζουν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και να βοηθούν ο ένας τον άλλον να περάσει τις πιο δύσκολες στιγμές, όπως έκαναν πάντα", ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Καταβάλλουν προσπάθεια να κάνουν πράγματα που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο και φωτεινότερο μέλλον. Παραμένουν προσηλωμένοι στην πίστη τους και προσπαθούν να παραμείνουν θετικοί. Είναι αισιόδοξοι για το μέλλον και κάνουν πράγματα για να βελτιωθούν».

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου η 27χρονη ιδρύτρια της Rhode απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της στο Instagram για τα 30α γενέθλιά του. «30;!! αυτό ήταν γρήγορο», γράφει η Hailey στη λεζάντα. «Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να περιγράψουν πραγματικά την ομορφιά αυτού που είσαι. Χρόνια πολλά σε σένα... αγάπη της ζωής μου, για μια ζωή», αναφέρει στη λεζάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 659 / position2: 1007
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb