MAKEUP

Smokey eyes την άνοιξη; Κι όμως μπορείς με αυτά τα κόλπα!

Δεν είναι ένα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μόνο το χειμώνα
Γράφει η MATINA KONTOY
Smokey eyes την άνοιξη; Κι όμως μπορείς με αυτά τα κόλπα!
Φωτ. αρχείου / pexels

Μπορεί να ήρθε η άνοιξη και να σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου χειμερινά μακιγιάζ, όπως τα smokey eyes. Όμως μην ανησυχείς, δε χρειάζεται. Με αυτά τα κόλπα θα μπορέσεις να κάνεις τα smokey eyes να δείχνουν φρέσκα, τονίζοντας μοναδικά τα μάτια σου, δημιουργώντας δροσερά ανοιξιάτικα looks!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sleepy eye look

View this post on Instagram

A post shared by makeuptutorials (@makeuptutoriia1s)

Και ποιος δεν έχει νυσταγμένο βλέμμα κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα; Δε χρειάζεται να ανησυχείς όμως, γιατί με αυτή τη viral τάση στο μακιγιάζ, θα δημιουργήσεις ένα πολύ φρέσκο μακιγιάζ, όσο κουρασμένη και να είσαι!

Αφού εφαρμόσεις μια λεπτή στρώση concealer ή primer στα μάτια, τόνισε το κάτω βλέφαρο με μαύρο μολύβι. Στη συνέχεια, μουτζουρώστε το ελαφρά με ένα αφράτο πινέλο σκιών και λίγη σκιά στο ίδιο χρώμα. Βεβαίως, δε χρειάζεται να βάλεις μόνο μαύρο, αλλά οποιοδήποτε χρώμα σου αρέσει: μπλε, πράσινο ή καφέ.

 

Gold glitter για λαμπερές βραδινές εμφανίσεις

View this post on Instagram

A post shared by @emmas__eye

Και εδώ ξεκινάς με primer ή concealer και συνεχίζεις με την αγαπημένη σου παστέλ σκιά (π.χ. ροζ τσιχλόφουσκα ή baby blue).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια γωνιακό πινέλο σκιάς για να κάνεις τη γωνία με ένα αντίθετο χρώμα στην άκρη του ματιού (για καλύτερο αποτέλεσμα δοκίμασε να κάνεις τη γωνία με τα ειδικά tapes για τα μάτια ή σελοτέιπ και καθάρισε με μπατονέτα). Τέλος, με ένα μικρό πινέλο βάλε διάφανη γκλίτερ σκιά στις εσωτερικές γωνίες των βλεφάρων. Ιδανικό μακιγιάζ και για το καλοκαίρι!

 

Shimmery violet

View this post on Instagram

A post shared by @emmas__eye

Η άνοιξη είναι η εποχή των λουλουδιών και τα υπέροχα χρώματά τους μπορείς να τα εφαρμόσεις και στο μακιγιάζ σου!

Ξεκίνησε με την κατάλληλη βάση και στη συνέχεια άπλωσε μία λεπτή στρώση μωβ σκιάς (ανοιχτό μωβ της λεβάντας για την ημέρα και πιο σκούρες μωβ αποχρώσεις για βραδινά looks).

Στη γωνία του ματιού άπλωσε πιο σκούρα απόχρωση μωβ σκιάς ή και λίγο γκλίτερ για πιο έντονο αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με μαύρο eyeliner και μάσκαρα, για να τονίσεις το βλέμμα σου.

 

Bronze look

@lenkalul trying viral eyeshadow hack❤️‍🔥 i don’t hae it lol :) ib @i.an.ya.i &lt3 #makeup #makeuphacks #makeuptutorial #makeuptransformation ♬ SHE IS THE MOMENT - 2facedg1rl

Αυτό το μακιγιάζ θα ταιριάξει πολύ και στις βραδινές σου καλοκαιρινές εμφανίσεις. Για να το πετύχεις, αφού φτιάξεις τη βάση, όπως είπαμε και προηγουμένως, στη συνέχεια διάλεξε μία σκιά golden bronze απόχρωση και άπλωσέ τη στο καπάκι των βλεφάρων από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία «σβήνοντάς» την προς τα έξω. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, πέρασε τη σκιά στη γραμμή των κάτω βλεφάρων, τονίζοντάς την αν θέλεις με ένα σκούρο καφέ μολύβι. Ολοκλήρωσε το look με μερικές στρώσεις mascara. Για το απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ, δοκίμασε μπλε μάσκαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 2142 / position2: 4505
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb