ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που την άνοιξη είναι στα καλύτερά τους

Μήπως είσαι ένα από αυτά;
AstroGirl
Τα τρία ζώδια που την άνοιξη είναι στα καλύτερά τους
Φωτογραφία από cami

Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης, ανάπτυξης και αναζωπύρωσης των ζωντανών χρωμάτων και ήχων της φύσης. Όπως είναι φυσικό τα ζώδια που νιώθουν αναγέννηση είναι αυτά που γεννήθηκαν σε αυτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον Κριό, τον Ταύρο και τους Διδύμους, αντιπροσωπεύει μια περίοδο ευθυγράμμισης με τα βασικά χαρακτηριστικά τους - ενεργοποιώντας τον Κριό με την υπόσχεσή του για νέα ξεκινήματα, σαγηνεύοντας τον Ταύρο με την αισθητηριακή του αφθονία και εμπλέκοντας τους Διδύμους στην κοινωνική και επικοινωνιακή του δίνη.

Καθώς ο ήλιος ανεβαίνει ψηλότερα και οι μέρες μεγαλώνουν, αυτά τα ζώδια βρίσκονται στο σπίτι τους στη δυναμική αγκαλιά της εποχής, έτοιμα να εξερευνήσουν, να απολαύσουν και να εξελιχθούν με τον κόσμο γύρω τους.

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του Ζωδίου, εγκαινιάζει το αστρολογικό νέο έτος μαζί με την έναρξη της άνοιξης. Γεννημένοι μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου, οι Κριοί είναι συνώνυμοι με το ξεκίνημα και την αναγέννηση, αντικατοπτρίζοντας το νέο ξεκίνημα της σεζόν. Κυβερνούμενοι από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της ενέργειας, οι Κριοί είναι γνωστοί για το δυναμικό και πρωτοποριακό τους πνεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άνοιξη ενισχύει τον φυσικό ζήλο και τον ενθουσιασμό του Κριού για ζωή. Είναι μια εποχή που το πρωτοποριακό τους πνεύμα είναι στο αποκορύφωμά του, ωθώντας τους να ξεκινήσουν νέα έργα και να οδηγήσουν άλλους με ανανεωμένο σθένος. 

Ο Ταύρος, το ζώδιο της γης που γιορτάζεται μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου, βρίσκει μια έντονη σύνδεση με τις απτικές και γεμάτες αισθήσεις μέρες της άνοιξης. Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και της αξίας, οι Ταύροι ελκύονται από τις απολαύσεις του φυσικού κόσμου. Η αφθονία της άνοιξης, από το άρωμα των ανθισμένων λουλουδιών μέχρι τα κατάφυτα τοπία, μιλάει άμεσα για την αγάπη του Ταύρου για την ομορφιά και την άνεση.

Η άνοιξη είναι μια εποχή που οι Ταύροι αισθάνονται ιδιαίτερα προσγειωμένοι και συνδεδεμένοι με τη γη. Είναι μια περίοδος για να επιδοθούν στις αισθητηριακές εμπειρίες που προσφέρει η εποχή, ενισχύοντας την εκτίμησή τους για τις απλές απολαύσεις της ζωής. Αρχίζουν την κηπουρική, προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους, αναζητούν τον ήλιο.

Ο Δίδυμος, γεννημένος μεταξύ 21 Μαΐου και 20 Ιουνίου, ευδοκιμεί στην επικοινωνιακή και ρευστή ενέργεια της άνοιξης. Εκπροσωπούμενοι από τους Δίδυμους και κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την προσαρμοστικότητα, την περιέργεια και την κοινωνικότητά τους. Η διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση της άνοιξης ευθυγραμμίζεται τέλεια με την αγάπη των Διδύμων για την ποικιλία και τη δίψα τους για νέες εμπειρίες. Ξεκινά τα ταξίδια, αρχίζει να διοργανώνει πάρτυ και εκδηλώσεις, ό,τι χρειάζεται για να είναι έξω από το σπίτι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 314 / position2: 957
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb