ENTERTAINMENT

H καλλονή και ο γόης: Είχαν 20 χρόνια διαφορά όμως οι φήμες μιλούσαν για τρελό έρωτα

Όλα ξεκίνησαν από ένα ρομαντικό δείπνο
Από το NEWSROOM
H καλλονή και ο γόης: Είχαν 20 χρόνια διαφορά όμως οι φήμες μιλούσαν για τρελό έρωτα

Μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Charlize Theron και ο Sean Penn διέκοψαν τον αρραβώνα τους, ο ηθοποιός εθεάθη να δειπνεί με τη Minka Kelly για τα 35α γενέθλιά της το 2015. Αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν τα media φωτιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Minka Kelly, γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και την εντυπωσιακή της παρουσία, και ο Sean Penn, ένας καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, αποτέλεσαν ένα απροσδόκητο ζευγάρι που πυροδότησε συζητήσεις για τη φύση των σχέσεων διασημοτήτων και τις μοναδικές πιέσεις που υπομένουν κάτω από τη δημοσιότητα.

Η προέλευση της σχέσης τους ανάγεται σε ένα εορταστικό δείπνο στην κοιλάδα της Νάπα, ένα σκηνικό που φαινόταν κατάλληλο για την έναρξη μιας σχέσης μεταξύ δύο τους. Εξαιρετικά ρομαντικό...

Αυτή η συνάντηση δεν ήταν απλώς ένα ραντεβού, αλλά μια περίσταση που χαρακτηρίστηκε από κομψότητα και αποκλειστικότητα, στην οποία συμμετείχαν και άλλες προσωπικότητες υψηλού προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το US Weekly επιβεβαίωσε ότι ο 54χρονος ηθοποιός έβγαλε τη σταρ του Almost Human και τους φίλους της για δείπνο στο εστιατόριο του Thomas Keller, The French Laundry στην κοιλάδα Napa της Καλιφόρνια.

«Αυτό ήταν το πρώτο τους ραντεβού, αλλά ήταν και ένα πρώτο βήμα με δικλείδες ασφαλείας», αποκάλυψε ένας κοινός γνωστός τους. «Ήταν περισσότερο ένα «ας δούμε πώς θα πάει αυτό».

Η σχέση μεταξύ της Kelly και του Penn χαρακτηρίστηκε από μια χαμηλών τόνων συμπεριφορά, με τα δύο μέρη να επιλέγουν να κρατούν διακριτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους. Αυτή η επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής δεν μείωσε τη γοητεία του κοινού, αλλά μάλλον τροφοδότησε περαιτέρω εικασίες και ενδιαφέρον για τη δυναμική τους.

Ωστόσο, το ειδύλλιο μεταξύ τους ήταν εφήμερο, σβήνοντας τόσο αθόρυβα και μυστηριωδώς όσο είχε εμφανιστεί.

Οι λόγοι πίσω από τον χωρισμό τους παρέμειναν τόσο διακριτικοί, αφήνοντας το κοινό να αναλογιστεί τι θα μπορούσε να ήταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 335 / position2: 718
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb