ENTERTAINMENT

Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδερφό του: «Εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι πέθανε»

Όπως δήλωσε, με τον ίδιο τρόπο έχουν «φύγει» 275 άνθρωποι τα τελευταία δύο χρόνια
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 06, 2024
Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδερφό του: «Εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι πέθανε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open «Σαν ψέμα», μίλησε για τη σχέση του με την αλήθεια, την πρόσφατη απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», αλλά και την πρόσφατη απώλεια του αδερφού του, κόβοντας την ανάσα στους παρευρισκόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λέω πάντα την αλήθεια, που πολλές φορές είναι σκληρή. Προτιμώ να πω μια μεγάλη αλήθεια και το λήξουμε εκεί, παρά να ξεκινήσω τα ψέματα, γιατί μετά θα πρέπει να λες κι άλλα για να καλύψεις τα προβλήματα που δημιουργούν. Μπορείς να ξεγελάσεις τον κόσμο για κάποιο καιρό, αλλά όχι για πάντα. Στα ψέματα δεν είμαι καλός, έχω πιάσει άλλους να μου λένε και συγχωρώ αναλόγως την εμβέλεια. Ο πατέρας μου πάντως μας έλεγε να είμαστε μπεσαλήδες», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Φεύγω με πικρία», δήλωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στη συνέχεια για την πρόσφατη αποχώρησή του από παράσταση, μαζί με τον Θοδωρή Κατσαφάδο, ύστερα από αίτημα συναδέλφου του. «Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο ταλέντο του με όποιον βρει να ταιριάξει. Απέχω και πάω στο “Σαν ψέμα”. Μίλησα μαζί του και μου απάντησε “Κάπως πρέπει να συνυπάρξουμε”, εννοώντας ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει επαγγελματικά μαζί μου», είπε αρχικά.

«Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη και κοινή δεοντολογία αρχίζουν τα προβλήματα. Σε αυτές τις διαδικασίες φεύγεις με πικρία γιατί επενδύεις σε μία δουλειά, πόσο μάλλον όταν πάει καλά και έχει επιτυχία χάρη σε όλη την ομάδα. Δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα, να ξεκαθαρίσω τουλάχιστον ότι είναι άντρας και δεν είναι γυναίκα. Τα κορίτσια στην παράσταση είναι εξαιρετικά», συμπλήρωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

«Δεν μπορώ να φύγω απ' τον Θεό, επειδή εκείνος πήρε κοντά Του τον αδερφό μου»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια του αδερφού του. Τον περασμένο Δεκέμβριο, εντελώς ξαφνικά, ο 28χρονος Παντελής άφησε την τελευταία του πνοή, και σύμφωνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο οι γιατροί δεν έχουν βρει την αιτία πίσω από την ανακοπή που υπέστη. «Ακόμα δεν ξέρουμε τι και πώς, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μας. Είναι άλλα 275 άτομα τα τελευταία δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω, είναι άλλα τρία αδέρφια πίσω, έχουμε ανιψάκια... Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπαίτιοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα», συμπλήρωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την πίστη του στον Θεό, δήλωσε: «Με κλόνισε, όπως όλη την οικογένεια. Αλλά έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας και κρατιόμαστε από αυτή για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό που μας συνέβη. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς μας, που για εκείνους είναι πιο δύσκολο. Δεν μπορώ να φύγω απ' τον Θεό, επειδή εκείνος τον πήρε κοντά Του. Όλοι θα "φύγουμε" κάποια στιγμή, είναι θέμα τύχης που ζούμε. Οφείλουμε από τη στιγμή που ξέρουμε ότι θα φύγουμε, να κάνουμε κάτι καλό, ώστε εκείνοι που μένουν πίσω να παίρνουν παράδειγμα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος κατέληξε: «Απ' τον αδερφό μου διαισθάνομαι ότι έφυγε ένα κομμάτι από δίπλα μου, σαν ένα χέρι ή πόδι, αλλά νιώθω πήγε από πάνω μου και την οικογένειά μας, μία ενέργεια που δεν φαίνεται αλλά μας προστατεύει. Δεν τα έχω βάλει με τον Θεό, γιατί δεν μπορώ να ξέρω να ξέρω τι συμβαίνει πριν γεννηθούμε και αφότου "φύγουμε". Δεν έφυγα απ' τον Θεό, πιστεύω στον άνθρωπο πιο πολύ και ότι ο Θεός είναι μέσα μας».

«Δεν ανέπνεα όσο μιλούσε ο Νίκος», είπε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2303 / position2: 5086
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb