CELEBS

H Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε πως είχε τον πρώτο της οpγασμό σε ηλικία 39 ετών

«Μόλις το ένιωσα, σκεφτόμουν """"αυτό έχανα τόσο καιρό;""""»

Δημοσίευση ΑΠΡ 04, 2024
H Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε πως είχε τον πρώτο της οpγασμό σε ηλικία 39 ετών

Η Ρέμπελ Γουίλσον μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλική ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι έκανε σeξ για πρώτη φορά στα 35της ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο της οpγασμό, ο οποίος όπως λέει, ήρθε σε ηλικία 39 ετών. Η ηθοποιός έχει αναφερθεί ανοιχτά στη σeξουαλική της ζωή, στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Rebel Rising».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει σε απόσπασμά του, μπορεί να έβγαινε ραντεβού με άντρες, όμως ήρθε για πρώτη φορά σε σeξουαλική επαφή στα 35 της, ενώ μέχρι τα 39 της βρέθηκε με έναν ακόμα άντρα.

Ωστόσο, ποτέ δεν βίωσε κάποιον οpγασμό μαζί τους. Έτσι, ξεκίνησε να πειραματίζεται με το σώμα της. «Ποτέ δεν έμαθα τι είναι ο πραγματικός οpγασμός. Ίσως, φταίει ότι ποτέ δεν σκεφτόμουν τη δική μου ευχαρίστηση, όταν έκανα σeξ. Ήταν περισσότερο για τον άντρα. Και ενώ είχα βιώσει ευχαρίστηση, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να την πω “οpγασμό“. Πίστευα ότι είχα, αλλά δεν ίσχυε», γράφει. Στη συνέχεια, προσθέτει πως αφού αγόρασε sex toys και «εκπαιδεύτηκε» πάνω στο θέμα, κατάφερε να νιώσει τον πρώτο της οpγασμό. «Μόλις το ένιωσα, σκεφτόμουν “αυτό έχανα τόσο καιρό;”». «Κατάλαβα ότι πρέπει κι εγώ να παίρνω ευχαρίστηση. Από τότε, έγινε η προτεραιότητά μου», είπε όπως μεταδίδει η Page Six.

Σε ένα άλλο απόσπασμα από το βιβλίο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η ηθοποιός αναφερόταν στην πρώτη της σeξουαλική επαφή. Όπως είπε, συμπεριέλαβε αυτή την αναφορά, στην προσπάθειά της να περάσει «ένα θετικό μήνυμα».

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Μίκι Γκουτς Τζούνιορ. «Μικς ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι νέο για σένα, αν το διαβάζεις, αλλά ναι έχασα την παρθενιά μου μαζί σου», γράφει η ηθοποιός. Σ Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που περίμενε μέχρι τα 35 της για την πρώτη της ερωτική επαφή, ήταν τα κιλά της. «Ως “μεγάλο” κορίτσι, θεωρούσα πως κανείς δεν θα με έβρισκε ποτέ πραγματικά ελκυστική σeξουαλικά», ανέφερε η Ρέμπελ Γουίλσον.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 179 / position2: 1102
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb