CELEBS

H Rebel Wilson δεν φοβάται να δώσει ονόματα και να μιλήσει για απαίσιες καταστάσεις στη δουλειά της

Και ίσως έτσι θα έπρεπε να κάνουμε όλες μας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Rebel Wilson δεν φοβάται να δώσει ονόματα και να μιλήσει για απαίσιες καταστάσεις στη δουλειά της

Μίλησε για την χειρότερη επαγγελματική εμπειρία της καριέρας της και κατηγορεί τον Κόεν για μπούλινγκ και gaslighting συμπεριφορά εναντίον της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rebel Wilson και ο Sacha Baron Cohen, δύο κωμικοί από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, έχουν χαράξει τη θέση τους στο Χόλιγουντ με το μοναδικό στυλ και το αναμφισβήτητο ταλέντο τους. Ενώ οι δρόμοι τους μπορεί να μην διασταυρώνονται συχνά στην οθόνη, ήταν μια φορά και μόνο αρκετή για να τραυματίσει την ηθοποιό.

Οι ισχυρισμοί που έκανε η Rebel Wilson για τον συμπρωταγωνιστή της στο The Brothers Grimsby, Sasha Baron Cohen, πήραν άλλη τροπή πριν από την κυκλοφορία των προσεχών απομνημονευμάτων της 44χρονης, Rebel Rising. 

Σε ένα κεφάλαιο του Rebel Rising που δημοσιεύτηκε στην Page Six (ο τίτλος του memoir της 44χρονης Rebel Wilson) η ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες τη συνεργασία της με τον Sasha Baron Cohen κατά τη διάρκεια της ταινίας The Brothers Grimsby του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Rebel Wilson ο καλλιτέχνης, που σου είναι πιο γνωστός ως Borat, την πίεσε να κάνει σκηνές που η ίδια δεν ήθελε (και δεν ήταν στο αρχικό σενάριο). Ακατάλληλες σκηνές με γυμνό που την έκαναν να αισθάνεται άβολα.

Πρόσθεσε επίσης πως τα κοστούμια επιλέχθηκαν για να «βλέπουν όλη την κυτταρίτιδα στους μηρούς μου και ένα μπλουζάκι για να δείξω το πιο παχύ μέρος του χεριού μου… σαν να ήμουν κάτι με το οποίο πρέπει να γελάσω και να με εξευτελίζουν λόγω του μεγέθους μου. Είναι άλλο πράγμα για κάποιον που είναι χοντρός να εκμεταλλεύεται το μέγεθός του για κωμωδία, αλλά είναι άλλο να σε ταπεινώνει κάποιος άλλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 317 / position2: 794
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb