ENTERTAINMENT

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

Σου μένουν στο μυαλό για πάντα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

Από τη λάμψη του σατέν κάτω από τα φώτα του στούντιο μέχρι τις αξέχαστες σιλουέτες που έχουν ορίσει εποχές, η ιστορία του κινηματογράφου είναι ντυμένη με εμβληματικά φορέματα που έχουν ξεπεράσει τα αφηγηματικά τους όρια και έγραψαν ιστορία. Και θα θέλαμε όλες να τα έχουμε στη ντουλάπα μας...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προσαρμοσμένο φόρεμα Givenchy που φόρεσε η Holly Golightly της Audrey Hepburn στη rom-com "Breakfast at Tiffany's" του 1961 θεωρείται το ρούχο που έκανε τα little black dresses, βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Το 2006, το αρχικό LBD δημοπρατήθηκε από τον οίκο Christie's για περισσότερα από 900.000 δολάρια.

Σε μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη rom-com του 2003 "How to Lose a Guy in 10 Days", η Andie Anderson που ενσάρκωσε η Kate Hudson φορά ένα κολιέ Harry Winston με έναν τεράστιο κίτρινο διαμάντι που ονομάζεται διαμάντι Isadora. Ο ενδυματολόγος της ταινίας συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια μόδας Carolina Herrera για να δημιουργήσει μια εμφάνιση που ένιωθε ότι ήταν διαχρονικη, κλασικη και σικ. 

Κανείς δεν βάζει την Baby στη γωνία σε αυτό το εντυπωσιακό αλλά απλό μωρό ροζ φόρεμα. Η Jennifer Gray φόρεσε αυτό το αξέχαστο φόρεμα στην τελευταία σκηνή στο «Dirty Dancing» του 1987.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο χαρακτήρας της Julia Roberts, Vivianne, βγήκε με αυτό το κόκκινο φόρεμα με λαιμόκοψη και μακριά λευκά γάντια στην ταινία του 1990 "Pretty Woman", όλοι αναστενάξαμε. 

Η Michelle Pfeiffer φόρεσε αυτό το διαχρονικό μπλε slip φόρεμα ενώ έπαιζε την Elvira Hancock στο «Scarface» του 1983.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 430 / position2: 1273
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb