CELEBS

Το κρυφό ειδύλλιο της Dakota Johnson και του Chris Martin που κατέληξε σε πρόταση γάμου

Ακόμα και η Gwyneth Paltrow έδωσε την ευχή της για αυτό το γάμο!
Γράφει η MATINA KONTOY
Το κρυφό ειδύλλιο της Dakota Johnson και του Chris Martin που κατέληξε σε πρόταση γάμου
Collage

Είναι μαζί από το 2017 και ποτέ δε θέλησαν να τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους. Αντιθέτως, ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι απολαμβάνουν τη ζωή τους, όπως ακριβώς θέλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο Chris Martin προχώρησε πρόσφατα σε μία ρομαντική κίνηση να κάνει πρόταση γάμου στην Dakota Johnson μετά από 7 χρόνια σχέσης! Ας κάνουμε μια αναδρομή σε αυτή την low-key ρομαντική σχέση.

 

Το love story του ερωτευμένου ζευγαριού

Γνωρίστηκαν μέσα στο 2017 και λίγο καιρό μετά, παραδέχθηκαν τον έρωτά τους. Η σχέση της Dakota Johnson και του Chris Martin πέρασε από πολλά στάδια. Αρχικά, πρόκειται για ένα από τα πολύ λίγα ζευγάρια που έχει καταφέρει πραγματικά να κρατήσει κρυφά πολλά κομμάτια της σχέσης του.

View this post on Instagram

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

View this post on Instagram

A post shared by T H E / S C I E N T I S T (@coldplay.the.scientist)

Όσο κι αν τους κυνήγησαν οι paparazzi, όσα ρεπορτάζ κι αν έγιναν, οι δυο τους προσπαθούσαν πάντα να προστατεύσουν αυτό που δημιούργησαν στη διάρκεια αυτών των χρόνων. Πέρασαν πολλές καλές στιγμές, αλλά κι ορισμένες δύσκολες, όπως όταν χώρισαν και -σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε- τους βοήθησε να τα ξαναβρούν η Gwyneth Paltrow. O γνωστός τραγουδιστής, ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό από το 2003 έως το 2014 και μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά, τη 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά», είπε, αναφερόμενη στα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Αποκάλυψε επίσης, ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά. «Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: “Τι μαγικό πράγμα να κάνω. Τι τρελή, μαγική, άγρια εμπειρία”. Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί σε μένα, είμαι απόλυτα σύμφωνη».

Μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Paltrow το 2015, το πρώην ζευγάρι πάντως διατήρησε άψογες, φιλικές σχέσεις, με την ηθοποιό να αρραβωνιάζεται τον Brad Falchuk και τον τραγουδιστή να γνωρίζει τη Jonhson. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες είναι φίλες, με την Paltrow να αποθεώνει την πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey σε διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις της. Σε μία από αυτές, είχε σημειώσει πως: «H Dakota είναι μία φανταστική γυναίκα, τη λατρεύω». 

View this post on Instagram

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg)

Τον περασμένο Μάρτιο, η Johnson μετακόμισε στην πανέμορφη κατοικία του στο Malibu και κάπως έτσι, όλα έδειξαν να παίρνουν το δρόμο τους…

 

H δημόσια ερωτική εξομολόγηση το 2021

Το να εκφράζει κανείς δημόσια τα συναισθήματά του, γνωρίζοντας το τι μπορεί να ακολουθήσει δεν είναι εύκολο. Στην περίπτωση του Chris Martin, που έχει δείξει ότι δε διατηρεί και την καλύτερη σχέση με τα media, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Ο τραγουδιστής, ωστόσο, το έκανε και κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων και φυσικά, περισσότερο της αγαπημένης του. Όλα έγιναν στη συναυλία των Coldplay στο Shepherd’s Bush Empire του Λονδίνου. Η Dakota Johnson ακολούθησε τον διάσημο τραγουδιστή και πήρε τη δική της θέση στην αίθουσα, προκειμένου να τον απολαύσει. Δεν μπορούσε σίγουρα να φανταστεί τι θα συνέβαινε στη συνέχεια της βραδιάς… Πριν να τραγουδίσει ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «My Universe» ο Chris Martin κοίταξε προς το μέρος της ηθοποιού κι ανέφερε πως: «Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο στο σύμπαν μου. Εκεί είναι». 

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Η 32χρονη, Johnson δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και χόρευε στους ρυθμούς του τραγουδιού, με τον αγαπημένο της να απολαμβάνει τη στιγμή, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Το κοινό παραληρούσε κι αυτή σίγουρα, ήταν μία από τις πιο δυνατές και σπουδαίες εικόνες που παρακολουθήσαμε όλοι το τελευταίο διάστημα. Δε χρειάστηκε κανείς από τους δύο να βγει και να μιλήσει δημόσια. Να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. Ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ κι αμφότεροι, γνωρίζουν τη σημασία και τη δυναμική της σχέσης τους. 

 

Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα για την πρόταση γάμου: «Ο γάμος είναι αλήθεια. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό και κράτησε την είδηση ιδιωτική. Αλλά τώρα πλέον δεν αισθάνεται αμήχανα να το αποκαλύψουν στον στενό τους κύκλο. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο. Δε βιάζονται να προγραμματίσουν το γάμο, απολαμβάνοντας ο ένας επίσημα πλέον την παρέα του άλλου».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ηθοποιός του “Fifty Shades of Grey” και πρωταγωνίστρια του “Madame Web” εθεάθη να φοράει μια σμαραγδένια πράσινη βέρα στο γαμήλιο δάχτυλό της στα 34α γενέθλιά της στο Λος Άντζελες τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 199 / position2: 4806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb