CELEBS

Δεν το θυμάται κανείς: Η Lily Collins είχε 6 χρόνια σχέση με πασίγνωστο πρωταγωνιστή του Stranger Things

Μια άστατη σχέση που κράτησε σχεδόν έξι χρόνια

Δεν το θυμάται κανείς: Η Lily Collins είχε 6 χρόνια σχέση με πασίγνωστο πρωταγωνιστή του Stranger Things
nextweb studio

Η Lily Collins, η ηθοποιός που είναι πιο γνωστή για την ερμηνεία της «Emily» στη σειρά του Netflix «Emily in Paris», μίλησε για μια σχέση που είχε κάποτε και την οποία τώρα νιώθει εξαιρετικά τοξική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το όνομα του άνδρα που την ανάγκασε να αναζητήσει θεραπεία είναι ακόμα άγνωστο.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε σε μια εκπομπή για να συζητήσει για την τρομερή συνάντησή της με έναν συναισθηματικό κακοποιό, την οποία η ίδια εξήγησε στην αυτοβιογραφία της, η οποία δημοσιεύτηκε το 2017, και στην οποία επίσης βεβαιώνει ότι ο σύζυγός της Charlie McDowell ήταν μια τεράστια υποστήριξη για αυτήν.

Δεν έχει πει ποιος της προκάλεσε τέτοιο πόνο, αλλά πολλοί υποπτεύονται τον Jamie Campbell Bower, ο οποίος παίζει το "Vecna" στην τηλεοπτική σειρά Stranger Things, και ο οποίος είχε σχέση μαζί της εκείνη την εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός Jamie Campbell Bower είπε ότι η Lily δεν αναφερόταν σε αυτόν, παρόλο που δεν ήξερε σε ποιον αναφερόταν, γιατί «ποτέ δε θα φερόμουν έτσι σε μια κυρία». Οι δυο ηθοποιοί που εμπλέκονται απέφυγαν να συμμετάσχουν στις εικασίες των χρηστών του Διαδικτύου.

View this post on Instagram

A post shared by She/her (@culturescolours)

Η σχέση των δυο ξεκίνησε αρχικά όταν βρέθηκαν στα γυρίσματα του The Mortal Instruments, μέχρι που τελείωσε λίγο πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι ήταν ξανά μαζί τον Ιανουάριο του 2015, όταν άρχισαν να γράφουν έντονα σχόλια στις αναρτήσεις ενός του άλλου στο Instagram. Ωστόσο, η Sun υποστήριξε τότε ότι το ζευγάρι αποφάσισε «φιλικά» να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αφού συνειδητοποίησε ότι «δεν είναι σωστός» ο ένας για τον άλλον.

Συνολικά, η σχέση τους είχε πολλά «πισωγυρίσματα» και τέλειωσε οριστικά το 2018. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 91 / position2: 628
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb