CELEBS

«Έφυγε και ξαναγύρισε» ο Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 κρίσιμα λεπτά

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να βρίσκεται για τέταρτη ημέρα διασωληνωμένος

Δημοσίευση ΑΠΡ 01, 2024
«Έφυγε και ξαναγύρισε» ο Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 κρίσιμα λεπτά

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας που νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύζυγoς του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ. Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα.

«Είναι ακόμα σε καταστολή»
«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Είναι συγκρατημένοι. Έφυγε και γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα» τόνισε η σύζυγος του τραγουδιστή.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 125 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb