ENTERTAINMENT

Τάνια Μπρεάζου ‑ Γιώργος Αμούτζας: Τι απαντούν για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι;

«Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί…»

Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2024
Τάνια Μπρεάζου ‑ Γιώργος Αμούτζας: Τι απαντούν για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκαναν το πρωί του Σαββάτου 30/3, η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας. Οι δυο τους είναι ζευγάρι στο Just the 2 of us, ωστόσο πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν μαζί και στη ζωή! Μάλιστα πρόσφατα έκαναν και ένα ταξίδι τους στη Ρουμανία,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της πριν από λίγες ημέρες, είχε αναφέρει σχετικά με τα σενάρια που ακούγονται: «Εγώ δε θα απαντήσω αν έχουμε παραπάνω από φιλία. Περνάμε πολύ καλά, υπάρχει σεβασμός και στο παιχνίδι και γενικά σαν άνθρωποι περνάμε ωραία. Όταν υπάρχει χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων βγαίνει και στη δουλειά. Δεν ασχολούμαι με όσα λένε οι άλλοι. Δε θα απαντήσω αν διαψεύδω…»

Οι δηλώσεις της Τάνιας Μπρεάζου

«Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον παρτενέρ μου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δείξει πως θα πάει», είπε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

Σχετικά με τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Συνεχώς μας ρωτούν αν είμαστε ζευγάρι οπότε στη σκηνή κάνουμε αυτό που πρέπει χωρίς να μας ενδιαφέρουν όσα λέγονται».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 392 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb