CELEBS

Αυτή ντίβα, αυτός «καυτός»: Είχαν διαφορά ηλικία 45 ετών, όμως η σχέση τους άντεξε δυο χρόνια

Η διάσημη βεντέτα και ο νεαρός σταρ που έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα

Αυτή ντίβα, αυτός «καυτός»: Είχαν διαφορά ηλικία 45 ετών, όμως η σχέση τους άντεξε δυο χρόνια
Nextweb studio

Η βεντέτα Elizabeth Taylor και ο νεαρός τότε Colin Farrell ήταν σε σχέση για 2 χρόνια πριν πεθάνει η Elizabeth Taylor σε ηλικία 79 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2009, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο "The Ellen DeGeneres Show", ο Colin Farrell μοιράστηκε μια χιουμοριστική ιστορία για το πώς συνάντησε την Elizabeth Taylor στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Ο Φάρελ ήταν εκεί για τη γέννηση του δεύτερου γιου του, Χένρι. Ανέφερε ότι ήταν μεγάλος θαυμαστής της Taylor's και της είχε στείλει ακόμη και λουλούδια στο παρελθόν, αλλά δεν την είχε συναντήσει ποτέ προσωπικά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο Farrell παρατήρησε ότι η Elizabeth Taylor βρισκόταν στην ίδια πτέρυγα. Ρώτησε τον δημοσιογράφο του αν μπορούσε να της στείλει μερικά λουλούδια και του είπαν ότι της είχαν ήδη στείλει πολλές ανθοδέσμες από άλλους καλοθελητές. Απτόητος, ο Φάρελ αποφάσισε να της στείλει μια τεράστια ανθοδέσμη με ένα σημείωμα που έγραφε: "Αγαπητή κυρία Ελίζαμπεθ, είμαι ο Κόλιν Φάρελ. Ελπίζω να είσαι καλά. Πολύ αγάπη, Κόλιν Φάρελ."

Λίγο μετά την αποστολή των λουλουδιών, ο Φάρελ έλαβε μια κλήση από τη βοηθό της Τέιλορ που τον προσκάλεσε να την επισκεφτεί. Όταν έφτασε στο δωμάτιό της, η Τέιλορ φέρεται να του είπε: «Α, εσύ είσαι ο γ@μ@μένος που μου έστειλε αυτά τα λουλούδια». Ο Φάρελ αρχικά αιφνιδιάστηκε αλλά στη συνέχεια συμμετείχε σε μια φιλική συνομιλία με τη θρυλική ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το περιστατικό οδήγησε σε μια σύντομη αλλά αξέχαστη συνάντηση μεταξύ των δυο... «Απλώς τη λάτρευα. Ήταν μια θεαματική, υπέροχη γυναίκα. «Ήθελα να γίνω το νούμερο οκτώ (κατά σειρά συζύγων), αλλά μείναμε στα μισά», ομολόγησε.

Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 432 / position2: 1362
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb