CELEBS

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids
Collage

Ο ηθοποιός Chris Evans (γνωστός και ως Captain America) και η κωμική ηθοποιός και συγγραφέας Jenny Slate συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015. Παρόλο που η σχέση τους κράτησε περίπου ένα χρόνο, απασχόλησαν πολύ τα πρωτοσέλιδα. Για ποιο λόγο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή ήταν μια κλασική περίπτωση αντιθέτων που έλκονται!

Η Slate είχε αποδεχτεί τον ιδιόρρυθμο weirdo χαρακτήρα της ενώ ο Evans Έβανς ήταν ο στερεότυπος κουλ τύπος. Και παρόλο που δεν το πίστευε κανένας από τους δύο στην αρχή, εντέλει ταίριαξαν και έγιναν ζευγάρι.

View this post on Instagram

A post shared by Audi (@audiofficial)

View this post on Instagram

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Σεπτέμβριος 2015: Ο Chris Evans και η Jenny Slate συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Συμπτωματικά, ο Chris Evans και η Jenny Slate είναι και οι δύο από τη Μασαχουσέτη και μεγάλωσαν σε κοντινές περιοχές. Ωστόσο, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν μόλις τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν συναντήθηκαν σε ένα κάστινγκ για την ταινία “Gifted”. Κατά τη διάρκεια του κάστινγκ πέρασαν από ένα «τεστ χημείας», για να δουν οι συντελεστές αν ταιριάζει αυτό το ζευγάρι για πρωταγωνιστές. Spoiler alert: Ταίριαξαν αρκετά ώστε να πάρουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους! Έτσι, ξεκίνησαν να κάνουν τακτικά παρέα και λόγω των γυρισμάτων της ταινίας, ενώ ήρθαν ακόμη πιο κοντά μετά τον χωρισμό της Slate από το πρώην σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι ήμουν ο τύπος του! Νόμιζα πως μου έκανε φάρσα όταν μου μίλησε για τα συναισθήματά του. Και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς θα ταιριάξουμε, ενώ έχουμε τόσες διαφορές», δήλωσε η Slate σε συνέντευξή της.

Ιούλιος 2016: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Μετά από μήνες εικασιών ότι η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα, οι συμπρωταγωνιστές της Gifted δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, κάνοντας το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στην πρεμιέρα του «The Secret Life of Pets» στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του 2016.

 

 

Φεβρουάριος 2017: Χωρισμός - βόμβα για το ζευγάρι!

Ο πρώτος χωρισμός μεταξύ του Evans και της  Slate ήρθε τον Φεβρουάριο του 2017, λιγότερο από ένα χρόνο μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Η Slate μίλησε για τον χωρισμό σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι η φήμη του Evans τους οδήγησε εν μέρει στο να χωρίσουν τόσο σύντομα.

«Ο Chris είναι ένα πολύ, πολύ διάσημο άτομο. Το να πηγαίνει σε ένα εστιατόριο είναι τελείως διαφορετικό από το να πηγαίνω εγώ. Κάθομαι στο παράθυρό μου και λέω "γεια" στους ανθρώπους στο δρόμο. Έχω περισσότερη ελευθερία γιατί εγώ «Δεν είμαι ο Captain America», είπε, προσθέτοντας ότι η προσοχή που λάμβανε έγινε υπερβολική. «Αυτό έπρεπε να κάνω για να νιώσω φυσιολογική», εξήγησε. «Ήθελα επιτέλους να μείνω για λίγο μόνη».

Όμως, λίγο καιρό αργότερα, στα τέλη του 2017 αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Μάταια όμως, καθώς ούτε αυτή η προσπάθεια είχε αποτέλεσμα. Στις αρχές του 2018 ο Evans δήλωσε σε συνέντευξή του ότι έμαθε να «ακούει περισσότερο και να μιλάει λιγότερο» στις σχέσεις του με τις γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 61 / position2: 4734
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb