«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Παπακαλιάτη: «Κλέβεις ιδέες, σκηνές ολόκληρες, διαλόγους, τώρα κλέβεις και ...»

«Βρε αγόρι μου έλεος κάπου» τονίζει σε δημοσίευσή του
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2024
«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Παπακαλιάτη: «Κλέβεις ιδέες, σκηνές ολόκληρες, διαλόγους, τώρα κλέβεις και ...»

Ο Νίκος Μουρατίδης τοποθετήθηκε δημόσια εναντίον του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την τηλεοπτική σειρά «Maestro», που επιστρέφει στο MEGA και το Netflix στις 16 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Μουρατίδης κατηγορεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πως «κλέβει ιδέες, σκηνές και διαλόγους και πλέον και φωτογραφίες».

Ο Νίκος Μουρατίδης δημοσίευσε δύο εικόνες για να αιτιολογήσει την άποψή του. Στην πρώτη φαίνεται στιγμιότυπο από την ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ «Maestro» και στη δεύτερη φαίνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε σκηνή από την τηλεοπτική σειρά που φέρει το ίδιο όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro. Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια! ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Δείτε τη δημοσίευση

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 183 / position2: 1016
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb