CELEBS

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά
nextweb studio

Πριν γίνουν διάσημα αστέρια, ο Orlando Bloom και η Kate Bosworth γνωρίστηκαν ενώ γύριζαν μαζί μια διαφήμιση της Gap, πίσω στο 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γνώριζα τον Orlando πριν γίνει καθόλου διάσημος. Έτσι ξεκινήσαμε να βγαίνουμε πολύ παλιά. Και μετά μαθεύτηκε ότι ήμασταν μαζί", είπε η Bosworth κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen, προσθέτοντας ότι και οι δύο απέκτησαν μεγάλη επιτυχία μέσα στο πρώτο έτος της σχέσης τους.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, η Κέιτ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Blue Crush και ο Bloom ήταν σε άνοδο μετά τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Lord of the Rings.

Κράτησαν το ειδύλλιό τους σε χαμηλούς τόνους, αλλά μετά από ένα χρόνο ραντεβού, ο Bloom ήθελε ο κόσμος να μάθει ότι ήταν ερωτευμένος. «Είμαι ερωτευμένος με την αγάπη», είπε σε βρετανική εφημερίδα όταν ρωτήθηκε για την Bosworth. «Είναι παραδεισένιο όταν ερωτεύεσαι κάποια και δεν μπορείς να σταματήσεις να τη σκέφτεσαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν ουσιαστικά αδύνατο να μην τους προσέξουμε. Ήταν ένα από τα πιο καυτά νεαρά ζευγάρια του Χόλιγουντ εκείνη την εποχή - η Bosworth ήταν It girl και ο Bloom, ένας απόλυτος καρδιοκατακτητής.

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια μαζί, ο Bloom και η Bosworth κατέληξαν να χωρίσουν. Έδωσαν μια κοινή δήλωση που κατηγόρησε τα πολυάσχολα ωράρια εργασίας τους για τον χωρισμό.

Λίγα χρόνια αργότερα, η Kate έριξε περισσότερο φως στον χωρισμό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Vogue. Ο Orlando και εγώ γνωριστήκαμε όταν ήμασταν παιδιά. Το Blue Crush δεν είχε βγει. Το Lord of the Rings δεν είχε βγει. Ήταν η πρώτη μεγάλη ερωτική απογοήτευση», είπε. "Πρώτη αγάπη — νιώθεις ότι είναι η αρχή και το τέλος. Το να ασκείς όσο το δυνατόν μικρότερη πίεση στη σχέση στην οποία βρίσκεσαι είναι πολύ σημαντικό. Λυπάμαι που ήταν πολύ έντονο και για τους δυο μας."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 322 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb