ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

O πρώτος ανάδρομος της χρονιάς καταφθάνει: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Περνάμε σε μια περίοδο προβληματισμού κι επανεκτίμησης
AstroGirl
O πρώτος ανάδρομος της χρονιάς καταφθάνει: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια
Φωτογραφία από Kübra

Ενώ η συνηθισμένη εποχή του Κριού και η αστρολογική ενέργεια του νέου έτους παίζουν και ρόλο, η πρόσφατη έκλειψη Σελήνης και η επερχόμενη σπάνια ολική έκλειψη Ηλίου προκαλούν επίσης αναταραχές εγκαίρως για την πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Ερμής - ο γρήγορος αγγελιοφόρος πλανήτης - κυβερνά το βασίλειο της επικοινωνίας μπορεί να επηρεάσει τις συνομιλίες σας, τα μοτίβα σκέψης και τη δυναμική του άμεσου περιβάλλοντός σας.

Ο Ερμής επιβλέπει επίσης τις μεταφορές, την τεχνολογία, τα μηνύματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται πώς ένας πλανήτης μπορεί από μόνος του να προκαλέσει τόσο μεγάλο δράμα.

Τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, απλώς επιβραδύνoνται όλα. Η ψευδαίσθηση ότι κινείται προς τα πίσω οφείλεται στη σχετική θέση του με τη Γη, αλλά τα περιβόητα αποτελέσματά του (π.χ. κακές επικοινωνίες, παρεξηγήσεις, απροσδόκητες καθυστερήσεις, τεχνολογικές δυσλειτουργίες κ.λπ.) μπορούν να κάνουν οποιονδήποτε να πιστέψει ότι κάνει ένα βήμα προς τα πίσω.

Αρα περνάμε σε μια περίοδο προβληματισμού, επανεκτίμησης και επανεξέτασης.

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2024 ξεκινά σε μια ασυνήθιστη ημερομηνία
Αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο: Την 1η Απριλίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος μέσω των 27 μοιρών του Κριού, όπου θα παραμείνει πολλές μέρες... μέχρι να βγει στις 25 Απριλίου!

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσουμε συζητήσεις που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει σε άλυτες αντιπαραθέσεις στο παρελθόν. Καταφέρατε να ξεκαθαρίσετε όσα θέλατε σε σχέση με τον εαυτό σας με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση;

Αυτό θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά σε περιπτώσεις όπου μπορεί να είχατε υπερβολική αντίδραση ή βιαστήκατε να κρίνετε κάποιον... Για να δούμε λοιπόν! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 231 / position2: 581
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb