CELEBS

Το πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έμειναν αχώριστοι 10 χρόνια

Πήραν διαζύγιο πολύ πρόσφατα κι αυτός βγαίνει πλέον με γνωστή celebrity

Το πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έμειναν αχώριστοι 10 χρόνια
nextweb studio

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan γνωρίστηκαν το 2006 στα γυρίσματα του Step Up, παντρεύτηκαν το 2009 και για 10 χρόνια μας έδειχναν μόνο στιγμές #couplegoals.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Daniel Alvarez (@cineytvfans)

«Βασικά ήμασταν μαζί στην ταινία», είπε ο Channing για την πρώτη τους συνάντηση. "Είναι ενδιαφέρον τώρα, γιατί μπορούμε να την παρακολουθήσουμε και να δούμε. Μπορούμε να πούμε, "Ω, ουάου, αυτό ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο μας αληθινό φιλί." Μόλις τελείωσε η ταινία, επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες και ήμασταν μαζί, και από τότε μαζί — δεν χωρίσαμε ποτέ. Αυτά είναι εννέα χρόνια», είπε κάποτε σε μια συνέντευξη. Λίγο καιρό μετά, όμως, κι έπειτα από τη γέννηση μιας κόρης το 2013, οι δυο τους πήραν διαζύγιο που οριστικοποιήθηκε το 2019.

View this post on Instagram

A post shared by Micah Christina (@micahenry.04)

Ο Tatum και η Dewan δεν ήθελαν να τελειώσει η σχέση και ο γάμος τους σχεδόν εννέα ετών. Αλλά απλά δε λειτουργούσε πια, εξήγησε ο Tatum: «Παλέψαμε για αυτό για πολύ καιρό, παρόλο που ξέραμε και οι δύο ότι είχαμε κάπως χωρίσει. Νομίζω ότι είπαμε στον εαυτό μας μια ιστορία όταν ήμασταν μικροί, για τον ρομαντισμό μας που ξεκίνησε στα γυρίσματα του Step Up και συνεχίσαμε να λέμε στον εαυτό μας αυτή την ιστορία, ανεξάρτητα από το πόσο κραυγαλέα μας έλεγε η ζωή ότι ήμασταν τόσο διαφορετικοί».

Έπειτα, ο ηθοποιός έκανε σχέση με τη Jessie J για δυο χρόνια, κι από το 2020 είναι ζευγάρι με την Zoe Kravitz, με την οποία αρραβωνιάστηκε πριν μερικούς μήνες. Η Deware έκανε σχέση με τον Steve Kazee, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε, έκανε έναν γιο και περιμένει ακόμα ένα παιδί από αυτόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 4806 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb