SKIN CARE

Ζήστε μια εμπειρία ανόρθωσης ματιών με το επανασχεδιασμένο Skin Caviar Eye Lift της La Prairie

Το νέο καινοτόμο eye lift είναι εμπλουτισμένο με Caviar Infinite και Caviar Micro-Nutrients
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2024
Ζήστε μια εμπειρία ανόρθωσης ματιών με το επανασχεδιασμένο Skin Caviar Eye Lift της La Prairie

Η μοναδική ικανότητα που έχουν τα μάτια να εκφράζουν συναισθήματα συνάδει με τη σημασία της ενίσχυσης του περιγράμματος των ματιών. Από τη γέννηση της ακόμα, η συλλογή Skin Caviar της La Prairie έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των ματιών, προσφέροντας μια σειρά από δημιουργίες περιποίησης για την ανόρθωση και σύσφιξη της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, η La Prairie επιβεβαιώνει τη θέση της ως ειδικός στην περιοχή των ματιών με το επανασχεδιασμένο Skin Caviar Eye Lift. Υποστηριζόμενο από πρωτοποριακή έρευνα στους συνδέσμους της περιοχής των ματιών, το Skin Caviar Eye Lift είναι εμπλουτισμένο με Caviar Infinite και Caviar Micro-Nutrients, αναδιαμορφώνοντας πλήρως την εμφάνιση των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια. Ένα επαναστατικό ορόσημο στον τομέα της δομικής επιστήμης της επιδερμίδας, με έμφαση στα μάτια.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΔΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Η αρχιτεκτονική της επιδερμίδας αποτελείται από διάφορους οριζόντιους και κάθετους πυλώνες, με τους κάθετους πυλώνες να αποτελούν τους συνδέσμους της επιδερμίδας. Οι σύνδεσμοι της επιδερμίδας είναι μοναδικές δομικές μονάδες που σχηματίζουν ένα εύκαμπτο αλλά ταυτόχρονα ισχυρό δίκτυο σε όλη την υποδερμίδα και είναι απαραίτητοι για τη σταθερότητα της μιας και την ενδυναμώνουν στα θεμέλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2022, η επιστημονική επιδίωξη της La Prairie κορυφώθηκε με μια σημαντική ανακάλυψη που επικεντρώθηκε στους συνδέσμους της επιδερμίδας με την εισαγωγή του Skin Caviar Harmony L'Extrait.

Αναγνωρίζοντας τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζουν οι σύνδεσμοι της επιδερμίδας, οι επιστήμονες της La Prairie επέκτειναν την πρωτοποριακή έρευνά τους για να επικεντρωθούν στην περιοχή των ματιών. Διαπίστωσαν ότι η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και των συνδέσμων στην υποδερμίδα είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη νεανικής επιδερμίδας. Τα λιποκύτταρα χτίζουν συνδέσμους και με τη σειρά τους, οι σύνδεσμοι ρυθμίζουν τη δημιουργία νέων κυττάρων - ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση σμιλευμένου περιγράμματος των ματιών. Τόσο οι ισχυροί σύνδεσμοι όσο και η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ συνδέσμων και κυττάρων είναι ιδιαίτερα σημαντικές στην περιοχή των ματιών, όπου η υποδερμίδα διαδραματίζει εξαιρετικό ρόλο. Με την πρόοδο της ηλικίας, οι σύνδεσμοι αποδυναμώνονται, διακόπτοντας την επικοινωνία και αλλοιώνοντας εντελώς το σχήμα του ματιού.

Οι επιστήμονες της La Prairie ανέπτυξαν προηγμένα πρωτόκολλα 3D απεικόνισης για να αποκαλύψουν την επίδραση των δραστικών συστατικών στις δομές των συνδέσμων και των λιποκυττάρων της επιδερμίδας. Αυτές οι μελέτες απέδειξαν κατηγορηματικά ότι η επιστήμη του χαβιαριού μπορεί να επανενεργοποιήσει την επικοινωνία μεταξύ των συνδέσμων και των κυττάρων, αντιστρέφοντας αποτελεσματικά τις επιπτώσεις του χρόνου.

ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ EYE LIFT

Χάρη στη συνεργατική δύναμη των Caviar Infinite και Caviar Micro-Nutrients, το Skin Caviar Eye Lift συνεχίζει να στοχεύει στους οριζόντιους πυλώνες της επιδερμίδας, ενώ τώρα αντιμετωπίζει και την κάθετη διάσταση της. Αυτός ο ισχυρός ορός ματιών έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην αναζωογόνηση της δομής της επιδερμίδας, να ενισχύει τους κάθετους πυλώνες της και να επανενεργοποιεί την κρίσιμη επικοινωνία συνδέσμου - κυττάρου. Μέσω αυτής της ολιστικής προσέγγισης, τα άνω βλέφαρα εμφανίζονται ανορθωμένα, η σφριγηλότητα εντείνεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και οι σακούλες των ματιών μειώνονται. Η φόρμουλα ενισχύεται περαιτέρω με το Exclusive Cellular Complex™, την αναζωογονητική υπογραφή της La Prairie, για να αυξήσει τα οφέλη της μοναδικής Επιστήμης Χαβιαριού του Οίκου.



FUSION ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Μέσα στο εμβληματικό πλέον φιαλίδιο με το μπλε χρώμα του κοβαλτίου, ο διπλός θάλαμος Skin Caviar Eye Lift επανασχεδιάστηκε με αισθητική που μοιάζει με δοκιμαστικό σωλήνα - ένα διακριτικό νεύμα στην ισχυρή επιστήμη που κρύβεται μέσα του. Με ένα πάτημα της αντλίας, οι δύο φόρμουλες απελευθερώνουν ένα μεταξένιο ορό ματιών με πολυτελή υφή που εισχωρεί βαθιά μέσα στην επιδερμίδα.

SKIN CAVIAR EYE EXPERTISE

Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνογνωσία της στον τομέα της επιστήμης των ματιών, η συλλογή Skin Caviar προσφέρει τρία προϊόντα ματιών με συμπληρωματικά οφέλη. Το Essence of Skin Caviar Eye Complex ενυδατώνει και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών. Το Skin Caviar Eye Lift βοηθά στην ανόρθωση, σύσφιξη και λείανση για να αναμορφώσει ορατά την εμφάνιση του περιγράμματος των ματιών. Η τελετουργία της περιποίησης των ματιών ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της Skin Caviar Luxe Eye Cream που θρέφει σε βάθος την περιοχή των ματιών, παρέχοντας παράλληλα πρόσθετη υποστήριξη ανόρθωσης και σύσφιξης. Τρεις δημιουργίες για την περιοχή των ματιών, που υπόσχονται μια ολοκληρωμένη τελετουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 731 / position2: 1205
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb