CELEBS

Σάλος στο παλάτι: Τα σενάρια για απιστία του William και η απουσία της Kate

Οι φήμες - θεωρίες συνωμοσίας για την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον καλά κρατούν
Γράφει η MATINA KONTOY
Σάλος στο παλάτι: Τα σενάρια για απιστία του William και η απουσία της Kate
Collage

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Ιανουαρίου, όταν το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιά στις 16 του μήνα και θα απείχε από τις πριγκιπικές της υποχρεώσεις έως και μέχρι το Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι το Καθολικό Πάσχα είναι στις 31 Μαρτίου. Κι ενώ ήταν έντονες οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται η Kate, με το Παλάτι να είναι φειδωλό στις ανακοινώσεις του, η εξαφάνισή της προκάλεσε σάλο, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε μία επεξεργασμένη φωτογραφία με τα τρία της παιδιά για τη Γιορτή της Μητέρας.

Αφού το Παλάτι δέχθηκε τις επικρίσεις για το Photoshop του στιγμιότυπου, η Kate έκανε δημόσια δήλωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη και ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός. Και ενώ εξακολουθεί να μην έχει εμφανιστεί δημοσίως, εκτός από τη μία φωτογραφία όπου μοιάζει θλιμμένη στο πλευρό του συζύγου της, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, οι φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του πρίγκιπα της Ουαλίας με τη λαίδη Rose Hanbury άρχισαν να έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, ξύνοντας παλιές πληγές της Kate.

Η Rose Hanbury όταν έμαθε για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε η Kate, της έστειλε μαζί με τον σύζυγό της την αγάπη της για ταχύτατη ανάρρωση.

Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο της Kate και του William; 

Η Rose ήταν στενή φίλη τόσο με τον William όσο και με τη Middleton. Τα δύο ζευγάρια είναι γείτονες και οι μεν κατοικούν σε ένα κτήμα που ονομάζεται Houghton Hall, ενώ ο William και η Kate Middleton έχουν τη δική τους έπαυλη που ονομάζεται Anmer Hall, στο Norfolk της Αγγλίας. Επίσης, η Lady Elizabeth Lambart, η γιαγιά της Hanbury, έγινε παράνυμφος στο γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου το 1947, έτσι οι οικογένειές τους είναι αλληλένδετες για δεκαετίες.

View this post on Instagram

A post shared by Houghton Hall and Gardens (@houghton_hall)

Μάλιστα, η Rose παρευρέθη στον γάμο τους το 2011, προτού οι φήμες για σχέση μεταξύ αυτής και του πρίγκιπα έρθουν στην επιφάνεια το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το In Touch ανέφερε ότι ο William φέρεται να απάτησε την Kate με τη Rose, ενώ η σύζυγός του ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον Louis. Στη συνέχεια, το 2022, η κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα Deuxmoi δημοσίευσε μια πληροφορία που ισχυριζόταν ότι η “εξωσυζυγική σχέση του βρετανικού πριγκιπικού ζεύγους είναι ένα ανοιχτό μυστικό”, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε το Cosmopolitan. Αν και η πληροφορία δεν αποκάλυψε το όνομα του εν λόγω προσώπου της βασιλικής οικογένειας, οι ακόλουθοι υπέθεσαν ότι επρόκειτο για τον μελλοντικό διάδοχο του θρόνου.

Η υποτιθέμενη απιστία αναφέρθηκε επίσης εν συντομία στο τελευταίο βιβλίο του Omid Scobie, “Endgame”, αν και ο Βρετανός δημοσιογράφος δήλωσε ότι πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για μια φήμη. Ο κωμικός Stephen Colbert τρόλαρε επίσης τον William σχετικά με τις φήμες για τη σχέση.

«Το βασίλειο έχει αναστατωθεί από τη φαινομενική εξαφάνιση της Kate Middleton. Λοιπόν, τώρα, οι διαδικτυακοί ντετέκτιβ εικάζουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με το ότι ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας William έχει σχέση και… νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα είναι η μαρκησία Rose Hanbury», είπε σε ένα επεισόδιο του Μαρτίου 2024 του “The Late Show With Stephen Colbert”.

Ούτε η Rose ούτε ο William έχουν αναφερθεί δημοσίως στις φήμες, αλλά ο δικηγόρος του μελλοντικού βασιλιά δήλωσε στο Daily Beast το 2019 ότι οι ισχυρισμοί ήταν “ψευδείς και άκρως επιζήμιοι”.

Πληροφοριακά, η Rose παντρεύτηκε τον David Cholmondeley, έβδομο μαρκήσιο του Cholmondeley, στο Chelsea Town Hall του Λονδίνου – δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

 

Η απάντηση της Kate Middleton

«Συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι» από τις φήμες και τα σενάρια για την κατάσταση στον γάμο τους και την ύπαρξη τρίτου προσώπου είναι ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton σύμφωνα με όσα είπαν στενοί φίλοι του ζευγαριού στην Daily Mail. Για αυτόν τον λόγο, σκέφτονται να αναφερθούν δημοσίως στην κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας με κοινό μήνυμά τους τον επόμενο μήνα, με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Πρίγκιπα Louis.

Παρά το γεγονός πως η βασιλική οικογένεια βιώνει μία ταραχώδη περίοδο, αναμένεται να διατηρηθεί η παράδοση να δημοσιεύουν μια νέα φωτογραφία για τα γενέθλια των παιδιών τους και με την ευκαιρία να δοθούν απαντήσεις σχετικά με την υγεία της Kate Middleton.

Η πριγκίπισσα πάντως δεν αναμένεται να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή των καθηκόντων της πριν από τις 17 Απριλίου, όταν τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Άσκοτ, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 343 / position2: 4093
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb