CELEBS

Επιβεβαίωσε τις φήμες: Ήταν πραγματικό ζευγάρι εκτός από συμπρωταγωνιστές σε σειρά

Στη δημοφιλή σειρά ζούσαν έναν τρελό έρωτα, όμως η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ίδιο συνέβαινε και στην πραγματικότητα

Επιβεβαίωσε τις φήμες: Ήταν πραγματικό ζευγάρι εκτός από συμπρωταγωνιστές σε σειρά
nextweb studio

Η Mischa Barton, η οποία υποδύθηκε τη Marissa Cooper στην επιτυχημένη σειρά The O.C., έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο Call Her Daddy και επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο συμπρωταγωνιστής της Ben McKenzie έβγαιναν ραντεβού στην πραγματική ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήταν μόνο στην οθόνη», αποκάλυψε στον παρουσιαστή Alex Cooper. «Ήταν κάπως περίπλοκο για μένα, γιατί το έκανα αθώα ακόμα, παιδί, νιώθοντας πραγματικά ότι έπρεπε να μεγαλώσω γρήγορα».

Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι υπήρχε ειδύλλιο μεταξύ των συμπρωταγωνιστών, αν και διέψευσαν τις φήμες. Κατά τη διάρκεια του podcast, η Barton εξήγησε ότι η σχέση έλαβε χώρα κατά τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν. Αποκάλυψε επίσης ότι έχασε την παρθενία της ενώ γύριζε το αγαπημένο εφηβικό δράμα, αν και δεν επιβεβαίωσε αν ήταν με τον McKenzie. Ήταν μόλις 17 τότε και ο McKenzie ήταν 25 όταν πήρε το ρόλο.

«Δεν είχα ιδέα για τις σχέσεις ή το σeξ, οπότε ήταν μια ολόκληρη καμπύλη μάθησης για μένα», είπε. Όταν τελικά αποφάσισε να το τελειώσει, τα πράγματα έγιναν ζόρικα στο πλατό. Μπήκαμε σε αυτό πολύ γρήγορα, και μετά όταν χωρίζεις και τα πράγματα δε λειτουργούν, σε βλέπουν να βγαίνεις με άλλους ανθρώπους. Ήταν σίγουρα δύσκολο από την αρχή και ένιωθα συντετριμμένη και καθόλου έτοιμη για τίποτα από αυτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού χώρισαν, η Barton θυμήθηκε ότι υπήρχε μεγάλη εχθρότητα μεταξύ των δύο, αλλά η περιφρόνησή τους ο ένας για τον άλλο είναι πραγματικά αυτό που τροφοδότησε τη χημεία τους στην οθόνη. «Νομίζω ότι ήταν πολύ θυμωμένος μαζί μου στην αρχή και ένιωσα την τιμωρία για αυτό», είπε. "Ένιωσα και από τους παραγωγούς ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι γι 'αυτό. Αλλά υπήρχε τόσο μεγάλη χημεία μεταξύ των χαρακτήρων και νομίζω ότι οι άνθρωποι τους ερωτεύτηκαν επειδή υπήρχε γνήσια φιλία και αγάπη εκεί σε κάποιο επίπεδο."

«Αυτή η σeξουαλική ένταση ήταν εκεί», είπε και έτσι λειτούργησε πραγματικά για την σειρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 191 / position2: 1021
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb