ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

3 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει σύντομα

Νέα εποχή, νέα διάθεση
AstroGirl
3 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει σύντομα
Φωτογραφία από Nevarelya

Καθώς η κρύα αίσθηση του χειμώνα αρχίζει να μας αφήνει και ο κόσμος ξυπνά με την απαλή ζεστασιά του ήλιου, μια αίσθηση ανανέωσης γεμίζει τον αέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου):

Καθώς ξετυλίγεται η άνοιξη, ο Ταύρος, το σταθερό ζώδιο της γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, παίρνει τα ηνία. Γνωστοί για την πρακτικότητά τους, τη σταθερότητά τους και την αγάπη τους για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, οι Ταύροι βρίσκουν παρηγοριά στην ομορφιά και την αφθονία του φυσικού κόσμου. Η άνοιξη φέρνει μια αίσθηση αρμονίας και ικανοποίησης στους Ταύρους, που απολαμβάνουν τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις μυρωδιές της εποχής. Ελκύονται από τις απλές απολαύσεις της ζωής, είτε πρόκειται για μια χαλαρή βόλτα σε έναν ανθισμένο κήπο είτε για ένα άνετο πικνίκ στο πάρκο. Βγαίνουν από τη χειμερία νάρκη γιατί είχαν δύσκολο χειμώνα, και αρπάζουν ξανά τη ζωή από τα μαλλιά!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον ερχομό της άνοιξης έρχεται στο προσκήνιο η περίεργη και επικοινωνιακή φύση των Διδύμων. Κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της διάνοιας και της έκφρασης, οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ευφυΐα, την ευελιξία και την αγάπη τους για κοινωνικές σχέσεις. Καθώς ο κόσμος ξυπνά από τον χειμωνιάτικο λήθαργο, ο Δίδυμος ευδοκιμεί μέσα στην αναταραχή της δραστηριότητας και της ανταλλαγής ιδεών. Επιτέλους νιώθουν ξανά ο εαυτός τους και αρχίζουν να ψάχνουν πάλι εναγωνίως νέες εμπειρίες, θέλουν να μάθουν, να συνδεθούν και να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η άνοιξη.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου):

Για τον Καρκίνο, το ευαίσθητο ζώδιο του νερού που κυβερνάται από το φεγγάρι, η άνοιξη είναι μια εποχή συναισθηματικής ανανέωσης και βαθύ προβληματισμού. Καθώς η φύση ξεσπά σε μια ταραχή χρώματος και ζωής, οι Καρκίνοι αισθάνονται μια βαθιά σύνδεση με τους ρυθμούς της φύσης. Ελκύονται από την ηρεμία της άνοιξης, βρίσκοντας παρηγοριά σε στιγμές ήρεμης περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Όπως οι απαλές βροχές που τρέφουν τη γη, τα ανοιξιάτικα απογεύματα φέρνουν μια αίσθηση ανανέωσης και ανάπτυξης στις τρυφερές καρδιές των Καρκίνων...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 53 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb