ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

3 ζώδια που θα αναθεωρήσουν όσα ήξεραν αυτές τις μέρες

Ποια αλλάζουν ρότα και διάθεση
AstroGirl
3 ζώδια που θα αναθεωρήσουν όσα ήξεραν αυτές τις μέρες
Φωτογραφία από Alina Chernii

Η διάθεση αλλάζει, η κοσμοθεωρία διαμορφώνεται κάπως αλλιώς! Ποια ζώδια κάνουν αλλαγές και αναθεωρούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου):

Η άνοιξη ξεσπά με τη φλογερή ενέργεια του Κριού, του πρώτου ζωδίου. Κυβερνούμενος από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της ζωτικότητας, ο Κριός ενσαρκώνει το πνεύμα των νέων ξεκινημάτων και της μελλοντικής ορμής. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί για την τόλμη, την αποφασιστικότητα και την ακλόνητη αυτοπεποίθησή τους. Καθώς ο κόσμος ζωντανεύει με την υπόσχεση της ανανέωσης, οι Κριοί αισθάνονται αναζωογονημένοι, έτοιμοι να αγκαλιάσουν νέες προκλήσεις και να κυνηγήσουν τα πάθη τους με όρεξη. Όσα ήξεραν, αλλάζουν, από μέσα προς τα έξω!

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον ερχομό της άνοιξης, ο Λέων, το τολμηρό και χαρισματικό ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο, λάμπει λαμπερά μέσα στο αναδυόμενο τοπίο. Γνωστοί για την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητά τους και το ταλέντο τους για το δραματικό, οι Λέοντες ευδοκιμούν στο επίκεντρο των εορτασμών και των εορτασμών της άνοιξης. Ελκύονται από τη ζεστασιά και τη ζωντάνια της εποχής, πρόθυμοι να απολαύσουν τη λάμψη των νέων ευκαιριών και συνδέσεων. Όπως τα ηλιοτρόπια που στρέφουν τα πρόσωπά τους προς τον ήλιο, τα άτομα του Λέοντα εκπέμπουν χαρά και θετικότητα καθώς αγκαλιάζουν το πνεύμα της άνοιξης. Νέα εποχή και νέες συνήθειες φέρνουν τις αλλαγές...

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου):

Καθώς η άνοιξη ξεδιπλώνεται, ο Παρθένος, το πρακτικό και προσανατολισμένο στις λεπτομέρειες ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Ερμή, βρίσκει άνεση στους ρυθμούς της ρουτίνας και της παραγωγικότητας και αλλάζει λογική και ρότα! Γνωστοί για το αναλυτικό τους μυαλό, τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και την αγάπη για την τάξη, οι Παρθένοι προσεγγίζουν την εποχή με αίσθηση σκοπού και οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 54 / position2: 678
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb