ENTERTAINMENT

Αυτά ήταν τα sex symbols των 70s

Ανδρες και γυναίκες άκρως ποθητοί!

Αυτά ήταν τα sex symbols των 70s
nextweb studio

Πολλές φορές το τι θεωρούμε σύμβολο του σeξ εξαρτάται από τις δικές μας προσωπικές απόψεις. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που όλοι μπορούμε γενικά να συμφωνήσουμε ότι είναι αναμφισβήτητα σeξουαλικά σύμβολα και εδώ παραθέτουμε τα μεγαλύτερα της δεκαετίας του '70!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

John Travolta

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@john_travolta_fan_page00)

x

Όταν ακόμα ήταν στα 20s του, ο Travolta δυναμίτισε τη σκηνή με γοητευτικούς ρόλους στα αγαπημένα μας Saturday Night Fever και Grease της δεκαετίας του '70 και καθιερώθηκε ως ένας από τους διασημότερους σέξι γόηδες της γενιάς του.

Farah Fawcett

View this post on Instagram

A post shared by Farrah Fawcett Foundation (@farrahfawcettfn)

Η Fawcett ήταν κορυφαία σταρ εκείνων των χρόνων, με τις εμφανίσεις της στα Charlie's Angels και The Six Million Dollar Man και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εμβληματική αφίσα με το κόκκινο μαγιό της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Burt Reynolds

View this post on Instagram

A post shared by Burt Reynolds Fan Club (@burt_reynolds_fan_club)

Ο Burt Reynolds - και αυτό το μουστάκι του - ήταν πιθανώς σύμβολο του σeξ σε όλη την καριέρα του. Αλλά ήταν σίγουρα στο απόγειο της φήμης του τη δεκαετία του '70, όταν τράβηξε την προσοχή όλων σε ταινίες όπως το Deliverance, το The Longest Yard και το Smokey and the Bandit.

Carrie Fisher

View this post on Instagram

A post shared by CARRIE FISHER (@officialcarriefisher)

Η δεκαετία του 1970 εισήγαγε επίσης τον κόσμο στον Πόλεμο των Άστρων — και μια λεγεώνα θαυμαστών στην Carrie Fisher. Η ηθοποιός έγινε σύμβολο του σeξ εν μία νυκτί, και για τις επόμενες γενιές, όταν έπαιξε την «Πριγκίπισσα Λέια» στο κλασικό franchise επιστημονικής φαντασίας.

Bo Derek

View this post on Instagram

A post shared by The Gentlemen’s Corner (@the_gentlemencorner)

Η ηθοποιός Bo Derek έγινε σταρ μέσα σε μια νύχτα όταν έπαιξε στη σeξουαλική κωμωδία 10 του 1979. Η ταινία την έκανε ένα στιγμιαίο σeξ σύμβολο με την περιβόητη σεκάνς των ονείρων της στην παραλία.

David Cassidy

View this post on Instagram

A post shared by David Cassidy (@davidcassidymusic)

Ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής David Cassidy ήταν αγαπημένος των κοριτσιών της δεκαετίας του '70. Εμφανίστηκε στο The Partridge Family και ξεκίνησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι. Ο Cassidy έκανε πάταγο το 1972 όταν πόζαρε γυμνός για το περιοδικό Rolling Stone.

Pam Grier

View this post on Instagram

A post shared by Pam Grier (@pamgrier_)

Στη δεκαετία του 1970, η όμορφη Pam Grier έγινε αστέρας του κινηματογράφου σε τίτλους όπως το Coffy, το Foxy Brown και πολλοί άλλοι. Ήταν μεταξύ των πρώτων γυναικείων πρωταγωνιστριών δράσης και επίσης σημαντικό σύμβολο του σeξ.

Cher

View this post on Instagram

A post shared by Cher (@cher)

Ο Sonny και η Cher έγιναν μεγάλοι σταρ στα μέσα της δεκαετίας του '60, αλλά πολλοί ερωτεύτηκαν την Cher κατά τη διάρκεια των χρόνων της στα προγράμματα του CBS στη δεκαετία του 1970. Ως σόλο τραγουδίστρια και τηλεοπτική σταρ, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες της δεκαετίας.

Clint Eastwood

View this post on Instagram

A post shared by Clint Eastwood (@clinteastwoodfans01)

Παλιά, ο Clint Eastwood ήταν ένας αρκετά μεγάλος καρδιοκατακτητής. Σε σκληρούς ρόλους όπως ο Dirty Harry και άλλα γουέστερν, ο Eastwood καθόρισε τον ανδρισμό της δεκαετίας του '70 στη μεγάλη οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 1995 / position2: 4335
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb