CELEBS

Ήταν διάσημες και κολλητές ώσπου σταμάτησαν να κάνουν παρέα εξαιτίας ενός άντρα

Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους

Ήταν διάσημες και κολλητές ώσπου σταμάτησαν να κάνουν παρέα εξαιτίας ενός άντρα
collage

Όταν το «High School Musical» έκανε πρεμιέρα το 2006, λίγοι θα μπορούσαν να μαντέψουν ότι η Vanessa Hudgens και η Ashley Tisdale ήταν ήδη κολλητές φίλες, δεδομένης της έχθρας που είχαν στη σειρά. Στην πραγματικότητα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης της Sears ένα χρόνο πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους έγινε ισχυρότερη τα επόμενα χρόνια, με τις ηθοποιούς να εκφράζουν συχνά δημόσια την υποστήριξή τους η μία στην άλλη. Σε μια συνέντευξή της το 2017 στο Women's Health, η Hudgens δήλωσε: «Είναι ένα από τα άτομα που θα είναι για πάντα φίλη μου». Δύο χρόνια μετά η Tisdale δήλωσε: «Είμαστε το απόλυτο δίδυμο!»

Ωστόσο, σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για διαμάχη μεταξύ των ηθοποιών, με έναν από τους πρώην της Hudgens να φαίνεται ως πιθανός ένοχος για τη διαμάχη τους.

View this post on Instagram

A post shared by lyss 💞 (@callmeonmyrazr)

Έπαιξε ρόλο ο Austin Butler στο να προκληθεί ρήγμα στη σχέση τους;

Η Vanessa Hudgens έβγαινε με τον Austin Butler, γνωστό για τον υποψήφιο για Όσκαρ ρόλο του στο «Elvis», για σχεδόν εννέα χρόνια, και, η Ashley Tisdale έπαιξε ρόλο στο να έρθουν κοντά. Ο Butler και η Tisdale συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Aliens in the Attic» το 2009, η οποία σηματοδότησε την αρχή της μακροχρόνιας φιλίας τους. Δύο χρόνια αργότερα, αυτός και ο Hudgens εθεάθησαν μαζί, για πρώτη φορά ως ζευγάρι, στο πάρτι γενεθλίων της αδερφής της Tisdale.

Ωστόσο, λίγο αφότου η Hudgens και ο Butler χώρησαν το 2020, η σχέση της με την Tisdale άρχισε επίσης να σβήνει. Το 2021, εξακολουθούσαν να εμφανίζονται μαζί, με κοινές φωτογραφίες στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη μεταξύ της Hudgens και της Tisdale, η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση μαζί ήταν στο baby shower της Sarah Hyland το 2022.

Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι η Ashley Tisdale εγκατέλειψε τη Vanessa Hudgens για τον Austin Butler

Σύμφωνα με διαδικτυακές εικασίες, η Ashley Tisdale επέλεξε να συνεχίσει να κάνει παρέα με τον Austin Butler και όχι με τη Vanessa Hudgens και οι δημόσιες δηλώσεις της φαίνεται να επιβεβαιώνουν το ίδιο.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο "Watch What Happens Live with Andy Cohen", η Tisdale αντιμετώπισε τις φήμες για κόντρες, αναφέροντας τα πολυάσχολα προγράμματα των πρώην συμπρωταγωνιστών ως την αιτία της έλλειψης επαφής τους. «Δεν την έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Έχω τη δουλειά μου και ένα παιδί, δεν είναι εύκολο», παραδέχτηκε η Tisdale.

View this post on Instagram

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Η απουσία όμως της Tisdale από τον γάμο της Hudgens στο Μεξικό με τον Cole Tucker τροφοδότησε περαιτέρω τις εικασίες. Ενώ η εκδήλωση περιορίστηκε στους 100 καλεσμένους, παρευρέθηκαν οι Monique Coleman και Lucas Grabeel, συμπρωταγωνιστές του "High School Musical", πράγμα που σημαίνει ότι ήταν απίθανο να μην υπήρχε διαθέσιμη θέση και για την Tisdale.

View this post on Instagram

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Επιπλέον, σε άλλη συνέντευξη επαίνεσε τον Butler υπονοώντας ότι εξακολουθούσαν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις: «Ο Austin είναι τόσο καλός και ταλαντούχος στη δουλειά του». Παρόλο που φαίνεται ότι η Tisdale και η Hudgens διστάζουν να συζητήσουν δημόσια για τη σχέση τους, όλα δείχνουν ότι η φιλία τους έχει τελειώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 340 / position2: 3141
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb