ENTERTAINMENT

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: H ανάρτηση μετά τα unfollow με τον Χρήστο Μάστορα

To βίντεο της στα social media!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2024
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: H ανάρτηση μετά τα unfollow με τον Χρήστο Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανα unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ανεβάζοντας κατά καιρούς στους λογαριασμούς τους στα social media κοινά τους στιγμιότυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλο αυτό το διάστημα έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, ενώ κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί στη σχέση τους. Ωστόσο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να τραγουδά το «Από μακριά κι αγαπημένοι» της Άννας Βίσση.

Η ίδια άλλαξε μάλιστα λίγο τους στίχους και έγραψε: «Από μακριά ναι, αγαπημένοι όχι».

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #❤️ #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - annavissiofficial

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Παρότι προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους στα social media, καθώς δημοσιεύουν συχνά κοινά στιγμιότυπά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν ακολουθούν πια ο ένας τον άλλον στο Instagram ενώ οι κοινές τος φωτογραφίες παραμένουν στα προφίλ τους.

«Προφανώς είναι ο Χρήστος Μάστορας. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη, είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο δεν υπήρχε, κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλο. Πετούσα! Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας.

Μια υγιής σχέση θέλει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι. Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη αυτό το καμπανάκι. Το έχω συζητήσει και με τη ψυχολόγο μου ότι ίσως να μη θελήσω να κάνω» έχει αναφέρει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 274 / position2: 1747
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb