CELEBS

Θοδωρής Μαραντίνης «Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η...» ‑ Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Όλο αυτό με τα δικαστήρια και τις διατροφές ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος...»

Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2024
Θοδωρής Μαραντίνης «Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η...» ‑ Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 14/3, ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε την θέση του σχετικά με τα όσα ακούγονται για το ίδιο και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλο αυτό με τα δικαστήρια και τις διατροφές ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος και πολύ προσωπική. Με ενόχλησε. Δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ μετά από το διαζύγιο, να μη το συζητάω πολύ. Αντιλαμβάνομαι ότι αν έρθω σε μια συνέντευξη το προσωπικό κομμάτι αφορά με έναν τρόπο το κοινό. Μιλάω όσο πρέπει. Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλη αυτή η παραφιλολογία μετά το διαζύγιο.

Και ως επαγγελματία και ως άντρα και ως πατέρα. Όταν άρχισα να νιώθω ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται αποφάσισα να δώσω μια μεγάλη συνέντευξη και να πω μερικά πράγματα. Άρχισαν να διαρρέουν πράγματα μονόπλευρα περιέργως, που με έφεραν σε δύσκολη θέση» αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 374 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb