CELEBS

«Ώπα κουκλίτσα μου, τι νομίζεις ότι κάνεις;»: Η Σίσσυ Χρηστίδου δε μάσησε τα λόγια της για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Κόλαφος» η Χρηστίδου - «Δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια»

Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2024
«Ώπα κουκλίτσα μου, τι νομίζεις ότι κάνεις;»: Η Σίσσυ Χρηστίδου δε μάσησε τα λόγια της για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή “Status”, για το «πόλεμο» που δέχτηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα, σήμερα, Σάββατο, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια του Mega υπογράμμισε πως πράγματι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε «πόλεμο» και πρόσθεσε ότι αυτό συμβαίνει συνήθως σε πρόσωπα που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη στη θέση του παρουσιαστή.

Μάλιστα, φέρνοντας παράδειγμα τον εαυτό της, επεσήμανε πως πριν βρεθεί στη θέση αυτή, είχε υπάρξει πίσω από τις κάμερες και σε διάφορα πόστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σκληρή δουλειά της Σίσσυς Χρηστίδου πριν γίνει παρουσιάστρια

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου «είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο. Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις, γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει, γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 204 / position2: 359
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb