CELEBS

Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε: Η Αση Μπίλιου ποζάρει και δείχνει το σώμα της μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους

Πλήρως ανανεωμένη η διάσημη αστρολόγος!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2024
Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε: Η Αση Μπίλιου ποζάρει και δείχνει το σώμα της μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους

Η Άση Μπήλιου έχει χάσει πολλά κιλά και η εμφάνισή της είναι πλήρως ανανεωμένη, ενώ δεν διστάζει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

H αστρολόγος, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram, μοιράζεται καθημερινά με τους ακόλουθούς της αστρολογικές συμβουλές, ενώ δημοσιεύει και στιγμιότυπα από τις εκπομπές “Star Syster” και “Breakfast@Star”.

Η Άση Μπήλιου δημοσιεύει ολόσωμες φωτογραφίες

Ωστόσο, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, ανάρτησε μια ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαύρο twinset, με ζωηρά μοτίβα και οι ακόλουθοί της φίλοι σχολίασαν θετικά την εμφάνισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, δημοσίευσε ακόμη μια ολόσωμη φωτογραφία, με τους ακόλουθούς της να σχολιάζουν «Αση μου είσαι στα καλύτερά σου. Λάμπεις», «Κούκλα Άση, πόσο σου πάει», «Οταν οι άνθρωποι μεγαλώνουν και ομορφαίνουν».

View this post on Instagram

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Έκοψε «μαχαίρι» 1 φαγητό, απέκτησε δύο συνήθειες: Η Άση Μπήλιου έχασε 35 κιλά & εντυπωσιάζει με τη νέα της εικόνα

Η Αση Μπίλιου έχει χάσει αρκετά κιλά, με τη νέα της εικόνα να εντυπωσιάζει τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Ειδικότερα, η αστρολόγος και παρουσιάστρια αναρτά συχνά στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφίες, με τους ακόλουθούς της να της επισημαίνουν πόσο ανανεωμένη δείχνει η εικόνα της.

«Καλές γιορτές με υγεία…στο έχω πει, είσαι στα καλύτερα σου!!!Στη πρώτη φωτογραφία είσαι κούκλα!!!!!!😍», «Στα καλύτερα της η γλυκιά μας τοξοτίνα Άση», «Άλλος άνθρωπος κ.Μπήλιου, να ‘στε πάντα καλά», «Είσαι κούκλα πάντα ήσουν αλλά το νέο λουκ είναι πιο νεανικό», είναι ορισμένα από τα σχόλια που της έγραψαν.

Το μυστικό της Άσης Μπήλιου για τα κιλά που έχασε

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η αστρολόγος είχε εξομολογηθεί ότι, τα τελευταία χρόνια, κάνει συστηματικά pilates και πηγαίνει κολυμβητήριο.

Η αστρολόγος κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά και μάλιστα… συνεχίζει. Είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει και θα το κάνει. Πώς έχασε όμως όλο αυτό το βάρος; Το 2001 που ήταν στο Mega, λόγω άσθματος ακολούθησε μια θεραπεία με κορτιζόνη και έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 150 κιλά! Τα τελευταία δυο χρόνια κάνει pilates και έχει πάρει σοβαρά το θέμα της δίαιτας. Πηγαίνει κολυμβητήριο, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή με μικρές μερίδες φαγητού και έτσι είδε την ζυγαριά της να την δείχνει κατά 35 κιλά πιο αδύνατη.

Ανανεωμένη η Αση Μπήλιου

Άση Μπήλιου απώλεια κιλών

Άση Μπήλιου απώλεια κιλών

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
14 / position1: 2155 / position2: 2418
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb