ΕΞΟΔΟΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γιορτάζουμε το Saint Patrick’s Day στην «καρδιά» της Αθήνας, παρέα με Guinness!


Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γιορτάζουμε το Saint Patrick’s Day στην «καρδιά» της Αθήνας, παρέα με Guinness!

Η Guinness σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη μεγαλύτερη και ξεχωριστή ιρλανδική γιορτή, απολαμβάνοντας καλοσερβιρισμένα pints της αυθεντικής stout, φαγητό, μουσική, και φυσικά, πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες του κέντρου της Αθήνας, την πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρέα φυσικά, με την πιο δημοφιλή ιρλανδική stout μπύρα, την Guinness, για ένα μοναδικό “Around the Church Party”! Τα αγαπημένα στέκια, Roosters, Zaf και Naked Athens θα «ντυθούν» στα πράσινα, γιορτάζοντας την παραδοσιακή ιρλανδική μέρα με γεύσεις από την τοπική κουζίνα σε συνδυασμό με δροσιστικά Guinness pints! Στα decks θα βρίσκονται οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 96.6, με μουσικές επιλογές που θα σας ξεσηκώσουν, δίνοντας τον παλμό για ένα πραγματικό Ιrish party!

Και η γιορτή δεν σταματά εδώ! Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα σας περιμένει το Guinness Van, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια γεύση της μπύρας Guinness μαζί με γευστικά εδέσματα της ιρλανδικής κουζίνας, κερδίζοντας με κάθε ποτήρι και ένα αυθεντικό Saint Patrick’s καπέλο.

Εκτός, όμως, από το “Around the Church Party”,η Guinness όπως κάθε χρόνο, γιορτάζει το Saint Patrick’s Day και σε πολλά ακόμη bars & pubs σε όλη την Ελλάδα. Μπείτε, λοιπόν, στη σελίδα της @GuinnessGreece στο Facebook και δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλα τα events, επιλέγοντας το δικό σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Guinness, η θρυλική μαύρη stout, συνδέεται στενά με την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ξεκινώντας την παραγωγή της από τον ιδρυτή της, Arthur Guinness, στο Δουβλίνο, στο περίφημο Saint James Gate από το 1759, με τη συνταγή και τη μοναδική της γεύση να παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο.

Ραντεβού, λοιπόν, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, για να γιορτάσουμε τον Άγιο Πατρίκιο, να υψώσουμε περήφανα ένα καλοσερβιρισμένο Guinness Pint και να τσουγκρίσουμε, λέγοντας Slainte!

Απολαύστε Υπεύθυνα

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναπτύσσεται σταθερά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 14 προϊόντα: ΦΙΞ Ελλάς, ΦΙΞ Μαύρη, ΦΙΞ Άνευ, ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, Μythos, Mythos Radler, Mythos Ice, Kaiser, Carlsberg, ΝΗΣΟΣ Pilsner, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά των mixers Tuborg Lemon / Lime-Green Tea / Pineapple-Lime & Spearmint / Pink Grapefruit-Blood Orange.

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε σχεδόν 40 χώρες και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον μηλίτη Somersby.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 697 / position2: 1290
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb