ENTERTAINMENT

Όλοι τους ήθελαν ζευγάρι: Οι συμπρωταγωνιστές που προσπάθησαν να είναι μαζί αλλά...

Ήταν το τέλειο ζευγάρι σε γνωστή σειρά

Όλοι τους ήθελαν ζευγάρι: Οι συμπρωταγωνιστές που προσπάθησαν να είναι μαζί αλλά...
nextweb studio

Ο Caleb και η Hannah του Pretty Little Liars ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των τηλεοπτικών σειρών και είχαν για πολλά χρόνια μια εξαιρετική σχέση στην πραγματική ζωή, που ήταν κάτι παραπάνω από φιλική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξή του ο Tyler Blackburn ισχυρίζεται ότι με την Ashley Benson "δεν έβγαιναν ποτέ επίσημα", αλλά ότι "στην πλοήγηση της σχέσης μας - ως συνάδελφοι αλλά και ως φίλοι - μερικές φορές οι γραμμές θολώνονταν λίγο. Είχαμε περιόδους που νιώθαμε περισσότερa ο ένας για τον άλλον, αλλά τελικά ήμασταν δυο καλά φιλαράκια. Ως επί το πλείστον, αυτές οι φήμες μας έκαναν να γελάμε. Αλλά μερικές φορές λέγαμε, "Μας είδε κάποιος να αγκαλιαζόμαστε τις προάλλες το βράδυ;" Ήταν ένα τεράστιο μέρος μιας τεράστιας αλλαγής στη ζωή μου, οπότε εγώ θα την έχω πάντα στο νου μου με αγάπη».

Όσο όμως κι αν προσπάθησαν να το κρύψουν, είναι γεγονός ότι για αρκετά χρόνια όσο παιζόταν η σειρά και λίγο μετά, οι δυο τους εθεάθησαν αρκετές φορές να πιάνονται από το χέρι και να κοιτάζονται με λαχτάρα, κάτι που δεν κάνεις συχνά με κάποιον απλό φίλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 583 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb