CELEBS

Έχει γίνει σαν άγαλμα: Μία άλλη η Celine Dion ‑ Η εμφάνιση μετά τη διάγνωση με Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Μια νέα και αρκετά ασυνήθιστη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες

Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2024
Έχει γίνει σαν άγαλμα: Μία άλλη η Celine Dion ‑ Η εμφάνιση μετά τη διάγνωση με Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Αυτή η εμφάνιση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα των Edmonton Oilers, όπου η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε χρόνο με τους παίκτες της ομάδας χόκεϊ στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα σχετικό βίντεο δημοσιεύθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram με την Σελίν Ντιόν, που πριν από 1,5 χρόνο αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Τι είναι το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου από το οποίο πάσχει η Σελίν Ντιόν;
Πρόκειται για μια αυτοάνοση και νευρολογική διαταραχή που προκαλεί δυσκαμψία στον κορμό και στα άκρα. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δυσκαμψία στον κορμό και τα άκρα, συνοδευόμενη από μυϊκούς σπασμούς, οι οποίοι έχουν επηρεάσει την ικανότητα της Dion να τραγουδά και να ερμηνεύει. Είναι γνωστό ότι επηρεάζει δύο φορές περισσότερο τις γυναίκες από ό,τι τους άνδρες και συχνά συνδέεται με άλλες αυτοάνοσες ασθένειες, όπως η λεύκη, η θυρεοειδίτιδα και ο διαβήτης.

Οι επιστήμονες δεν είναι απόλυτα σίγουροι για το τι προκαλεί τη διαταραχή, αλλά οι έρευνες υποδεικνύουν ότι μπορεί να οφείλεται σε μια ελαττωματική αυτοάνοση αντίδραση στον εγκέφαλο ή τον νωτιαίο μυελό.

Η Σελίν είχε αποκαλύψει την πραγματικότητα της κατάστασής της τον Δεκέμβριο του 2022, μέσω ενός βίντεο που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Edmonton Oilers (@edmontonoilers)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 1383 / position2: 2137
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb