ENTERTAINMENT

Υπήρχαν φήμες πως είχαν δεσμό, όμως εκείνοι ποτέ δεν είπαν ξεκάθαρα την αλήθεια

Toυς έφερε κοντά μια ταινία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Υπήρχαν φήμες πως είχαν δεσμό, όμως εκείνοι ποτέ δεν είπαν ξεκάθαρα την αλήθεια
collage

George Clooney και Renee Zellweger. Οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί σε πολλές περιπτώσεις, τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, δημιουργώντας μια στενή σχέση. Τόσο στενή που όλοι αναφέρουν ως σήμερα πως υπήρξαν ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και οι δυο τους ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ηθοποιοι τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ακονίζοντας την τέχνη τους στο ανταγωνιστικό τοπίο της τηλεόρασης και του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Ο Clooney κέρδισε την αναγνώριση για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "ER" και "The Facts of Life", ενώ η Zellweger κέρδισε τo ενδιαφέρον του κοινού για το "Jerry Maguire".

Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 που πέτυχαν αυτό που λέμε mainstream επιτυχία και εδραίωσαν τη θέση τους!

Μία από τις αξιοσημείωτες συνεργασίες μεταξύ του Clooney και της Zellweger συνέβη στη ρομαντική κομεντί "Leatherheads" του 2008. Σε σκηνοθεσία του ίδιου του Clooney, η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας ταλαιπωρημένης ποδοσφαιρικής ομάδας τη δεκαετία του 1920 και το απίθανο ειδύλλιο που ανθίζει ανάμεσα σε έναν παίκτη και μια ρεπόρτερ. Ενώ η ταινία έλαβε μικτές κριτικές, η χημεία στην οθόνη δεν κρυβόταν...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φημολογείται ότι έβγαιναν για λίγο στις αρχές του 2001 και στη συνέχεια ξανά το 2006, περίπου την εποχή που οι δυο τους άρχισαν να γυρίζουν μαζί για το Leatherheads του 2008. Ο Clooney λέγεται ότι παραδέχτηκε ότι οι δυο τους βγήκαν λίγο αλλά εκείνη κυρίως πέταξε μια ατάκα του τύπου "Ναι, είμαστε παντρεμένοι 28 χρόνια..."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 383 / position2: 952
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb