CELEB STYLE

Η μεταμόρφωση της Kylie Jenner από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με τον Timothée Chalamet

Όσοι λένε πως ο έρωτας δε σε αλλάζει, κάνουν μεγάλο λάθος!
Γράφει η MATINA KONTOY
Η μεταμόρφωση της Kylie Jenner από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με τον Timothée Chalamet
Collage

Η Kylie Jenner είναι γνωστή για το αποκαλυπτικό της στιλ, επιλέγοντας συχνά κομμάτια που αναδείκνυαν τη θηλυκότητά της με έντονα κοψίματα και στενά ρούχα μεταξύ άλλων. Αυτό το στυλ που τη συνόδευε για χρόνια, τον τελευταίο χρόνο δείχνει να έχει αλλάξει τελείως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον τελευταίο χρόνο η παλιά Kylie δείχνει να μην υπάρχει πια, έχοντας υιοθετήσει μια πιο μίνιμαλ αισθητική όχι μόνο στις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά ακόμα και στο πρόσωπό της.

Οι αλλαγές στο στιλ της προκάλεσαν συζητήσεις στα social media. Όλοι απορούσαν για τι μπορεί να οδήγησε σε αυτή την αλλαγή στο στιλ της διάσημης προσωπικότητας. Μέχρι που επισημοποίησε τη σχέση της με τον Timothée Chalamet και τότε όλα έβγαζαν νόημα. Η αλλαγή έγινε εξαιτίας της σχέσης τους!

Μάιος 2023: Η Kylie άλλαξε τα πολύχρωμα ρούχα της με ένα ολόλευκο σύνολο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στολή μαθήτριας ήταν τάση σε όλες τις πασαρέλες του 2023 και η Kylie Jenner έκανε μια ανατροπή στην τάση με ένα λευκό τοπ σε στυλ κιμονό και μια ασορτί πλισέ φούστα. Η συντηρητική εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μια μαύρη τσάντα, μαύρες γόβες και skinny sunnies. Πολύ διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει!

Σεπτέμβριος 2023: Η Kylie βγήκε με ένα απλό μπλουζάκι και τζιν!

View this post on Instagram

A post shared by 🎸👨🏼‍🎤💫🍸👩🏼‍🎤🎞 (@timeneverlieschico)

Ακόμη και τα casual ντυσίματα της Kylie Jenner είχαν πιο σ έ ξ υ ύφος παλιότερα.  Γι' αυτό ήταν τόσο περίεργο που την είδαμε ντυμένη στο US Open του 2023 με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και τζιν, χωρίς να έχει πολλά κοσμήματα πέρα ​​από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι. Ο Timothée Chalamet ήταν δίπλα της ντυμένος με μια μαύρη κουκούλα και καπέλο του μπέιζμπολ. Ίσως, κατάφεραν να βγάλουν εισιτήρια την τελευταία στιγμή και να μην είχαν χρόνο για glam, αλλά τουλάχιστον ήταν πολύ ταιριαστοί!

Σεπτέμβριος 2023: Έδειχνε αγνώριστη με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα!

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να βλέπουμε την Kylie Jenner με αποκαλυπτικά outfits, οπότε η εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του Acne Studio Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 ήταν ασυνήθιστη. Το έντονο κόκκινο χρώμα ήταν μια απόκλιση από τα μαύρα σύνολα που φορούσε. Ενώ το φόρεμα αγκάλιαζε τις καμπύλες της, ήταν καλυμμένη από το λαιμό και κάτω, συμπεριλαμβανομένων και των χεριών της.

Νοέμβριος 2023: Η Kylie Jenner με total black look

Το μαύρο φαίνεται να είναι η αγαπημένη απόχρωση της Kylie Jenner από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με τον Timothée Chalamet. Τη βλέπαμε συχνά με αυτό το χρώμα και μάλιστα έκανε μια μονόχρωμη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη στα τέλη του 2023. Ενώ το ντύσιμό της ήταν ταιριαστό, το κράτησε χαμηλών τόνων με ένα μπλουζάκι με έξω τους ώμους και λαμπερό μαύρο κολάν για τον φθινοπωρινό καιρό. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα γυαλιά ηλίου, για να προστατεύει τα μάτια της από τα φλας των παπαράτσι.

Ιανουάριος 2024: Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στις Χρυσές Σφαίρες

View this post on Instagram

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan)

Η εμφάνιση της Kylie Jenner στις Χρυσές Σφαίρες 2024 ήταν χαμηλών τόνων, όπως και το μαύρο σύνολό της. Ενώ δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον Timothée Chalamet, κάθισε μαζί του στο τραπέζι, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους. Συνδυάζοντας με το γυαλιστερό μαύρο σακάκι του Chalamet, η Jenner εμφανίστηκε με ένα φαινομενικά διάφανο ρούχο με λεπτομέρειες από δαντέλα. Το μακιγιάζ της διατηρήθηκε φυσικό με μια απαλή glam εμφάνιση και μια ελαφριά νότα κραγιόν.

Ιανουάριος 2024: Η «συγκρατημένη» μόδα είναι πλέον χαρακτηριστικό της!

View this post on Instagram

A post shared by @glamfendi

Σε μια άλλη στιγμή της υψηλής ραπτικής του Παρισιού, η Kylie Jenner κράτησε την αισθητική της απλή αλλά κομψή, με ένα λευκό bodycon φόρεμα κάτω από ένα μακρύ, διάφανο πάνελ για την επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier. Fun Fact: Η Kylie και o Timothée συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο του 2023, οπότε μπορούμε να πούμε ότι το ταξίδι στο Παρίσι είναι στην πραγματικότητα αυτό που τους έφερε κοντά!

Μάρτιος 2024: Η Kylie είναι πλέον συνώνυμη του «neutral»!

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Ενώ μερικές φορές βλέπουμε την Kylie Jenner σε πινελιές έντονων χρωμάτων όπως το κόκκινο, προτιμά τα ουδέτερα όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ από τότε που ξεκίνησε η σχέση της με τον Timothée. Πρόσφατο παράδειγμα, η παρουσίαση του νέου της αρώματος. Η ριάλιτι σταρ άφησε τη σέξι πλευρά της να φανεί λίγο με ένα διάφανο μαύρο χιτώνα φορεμένο πάνω από ένα gauzy tan παντελόνι. Το μακιγιάζ της φαινόταν απαλό και όμορφο με ροζ ρουζ και ροζ χείλη. Απαρνήθηκε πλέον τα χείλη με το έντονο περίγραμμα, δημιουργώντας μία εντελώς καινούργια εμφάνιση, που απ’ ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 186 / position2: 733
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb