STYLE

Οι micro mini‑τσάντες είναι επίσημα ξεπερασμένες: Τι φοράμε αντ `αυτού το 2024

Διάσημοι οίκοι όπως οι Bottega Venetta, Victoria Beckham και Ferragamo αφήνουν την εξαιρετικά μικροκαμωμένη τσάντα στην άκρη
Από το NEWSROOM
Οι micro mini‑τσάντες είναι επίσημα ξεπερασμένες: Τι φοράμε αντ `αυτού το 2024
collage

Oίκοι μόδας όπως ο Louis Vuitton, ο Dion Lee και η Gabriela Hearst εισήγαγαν το look με τις χοντρές αλυσίδες στις συλλογές τσαντών τους φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πολύ χοντρές αλυσίδες σε αυτές τις τσάντες ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την τάση στα χοντρά κοσμήματα που βλέπουμε να προωθείται τόσο από σχεδιαστές όσο και από influencers. Ενώ οι μικρο mini-τσάντες δεν θα μπορούσαν να έχουν  μεταλλικούς ιμάντες βαρύτερου τύπου, οι μεγαλύτερες τσάντες μπορούν. Εξάλλου, αυτή η σεζόν δεν είναι μόνο να φοράς την τσάντα σου, είναι να έχεις attitude!

Oversized slouchy bags

Όσο κι αν λατρέψαμε την τάση των micro mini-bag, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν ήταν καθόλου φιλική προς το χρήστη. Δοκιμάστε να έχετε μαζί σας οτιδήποτε περισσότερο από μια πιστωτική κάρτα και το smartphone σας και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε. Αλήθεια, ήταν όμορφη, αλλά ήταν πραγματικά πρακτικά; Έτσι, όσο κι αν μας πονάει να τους αποχαιρετούμε, η υπερμεγέθης τσάντα που μπαίνει στο προσκήνιο είναι η επιτομή της πρακτικότητας με το στυλ. Και έχουμε τις πασαρέλες του 2024 της Miu Miu και της Bottega Veneta για να ευχαριστήσουμε για την αναβίωση της τσάντας που επινοήθηκε εκ νέου. Όσο σκεφτόμαστε εκείνα τα μικροσκοπικά Jacquemus τσαντάκια, απορούμε...

Διάσημοι οίκοι όπως οι Bottega Venetta, Victoria Beckham και Ferragamo ανοίγουν το δρόμο αφήνοντας την εξαιρετικά μικροκαμωμένη τσάντα στην άκρη και ανταλλάσσοντάς την με μεγάλου μεγέθους clutches. Αυτό που αγαπάμε απόλυτα σε αυτή την τάση είναι ότι μπορεί να φορεθεί διαρκώς και είναι η τέλεια στιλιστική προσθήκη σε κάθε ντύσιμο, από casual μέχρι βραδινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 388 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb