CELEBS

Νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο με τη φωτογραφία ‑ Στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε να φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ με τον Ουίλιαμ να πηγαίνει στο Αβαείο του Ουέστμινστερ

Δημοσίευση ΜΑΡ 11, 2024
Νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο με τη φωτογραφία ‑ Στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ να φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ σήμερα. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να κατευθύνεται προς το Αβαείο του Γουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας σήμερα το απόγευμα με τη σύζυγό του δίπλα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο η πριγκίπισσα δεν θα παρευρεθεί στην ετήσια εκδήλωση και αντ' αυτού - σύμφωνα με την Daiy Mail - πήγαινε σε ένα ιδιωτικό ραντεβού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η νέα αυτή εμφάνιση της Κέιτ έγινε καθώς το Παλάτι του Κένσινγκτον δέχεται αυξανόμενες πιέσεις μετά τα όσα συνέβησαν με την φωτογραφίας της πριγκίπισσας που αποδείχθηκε «πειραγμένη».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε νωρίτερα ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της για την Ημέρας της Μητέρας και ζήτησε συγγνώμη για «όποια σύγχυση» προκάλεσε στους πιστούς και την κοινή γνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας»

Η ανακοίνωσή της ήρθε μετά το σάλο που προκάλεσε η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την επέμβαση της εν μέσω ισχυρισμών ότι είχε τροποποιηθεί ψηφιακά.

Η εικόνα της Κέιτ και των παιδιών της, που σύμφωνα με το παλάτι τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης, αποσύρθηκε ωστόσο άρον - άρον από τα διεθνή πρακτορεία την ίδια μέρα, λόγω ανησυχιών ότι η εικόνα είχε παραποιηθεί.

Εκπρόσωπος του πρακτορείου PA είπε: «Όπως και άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το PA Media εξέδωσε χθες την εικόνα που παρείχε το Παλάτι του Κένσινγκτον της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και των παιδιών της.

Έχουμε αντιληφθεί τις ανησυχίες σχετικά με την εικόνα, κάναμε αναφορά χθες βράδυ και ξεκαθαρίσαμε ότι ζητούσαμε επείγουσα διευκρίνιση σχετικά με την εικόνα από το Παλάτι του Κένσινγκτον. Ελλείψει αυτής της διευκρίνισης, αποσύρουμε την εικόνα από την υπηρεσία μας».

Η PA ακολουθεί το AP, το Reuters, το Getty Images, το AFP και το EPA ως το έκτο πρακτορείο που είχε απομακρύνει άρον - άρον την εικόνα της μελλοντικής βασίλισσας.

Η φωτογραφία της πριγκίπισσας είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε από τότε που εισήχθη στην Κλινική του Λονδίνου, το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου ο βασιλιάς υποβλήθηκε σε θεραπεία για διόγκωση προστάτη, για προγραμματισμένη επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 141 / position2: 575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb