Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι τρεις εκπομπές που θα παρουσιάζει στον ANT1

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα χρόνια ο παρουσιαστής

Δημοσίευση ΜΑΡ 11, 2024
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι τρεις εκπομπές που θα παρουσιάζει στον ANT1

Είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της μικρής οθόνης, αλλά και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου, τέσσερις μήνες πριν τη λήξη της σεζόν, αποδεικνύοντας τη δυναμική του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1. Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;” και “Τhe 2Night Show”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα τριετές συμβόλαιο, ενώ το τηλεπαιχνίδι του και το late night συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία.

Παράλληλα, σε ένα περίπου μήνα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκινά τα γυρίσματα για μία ταξιδιωτική εκπομπή στα πρότυπα του «Όμορφου Κόσμου» που παρουσίαζε στο MEGA. Ο τίτλος δεν μπορεί, φυσικά, να είναι αυτός αφού ανήκει στο μεγάλο κανάλι, όμως η φιλοσοφία θα παραμείνει ίδια. Με ένα βαν και τους συνεργάτες του, θα γυρίζουν ανά την Ελλάδα, θα συνομιλούν με κόσμο, θα αναδεικνύουν ομορφιές και παραδοσιακά στοιχεία, με τον παρουσιαστή να είναι εξαιρετικά χαρούμενος. Το εν λόγω φορμάτ, άλλωστε, είναι που τον έκανε αγαπητό στους τηλεθεατές.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 418 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb