Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Καινούργιου – «Προσβάλλετε εμένα και τους τηλεθεατές!»

`Μα πετιέται μην πω σαν τι`, τόνισε ο παρουσιαστής στον αέρα του Alpha

Δημοσίευση ΜΑΡ 11, 2024
Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Καινούργιου – «Προσβάλλετε εμένα και τους τηλεθεατές!»

Σκηνικό έντασης επικράτησε στον αέρα του Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος αντάλλαξαν «πυρά», με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής προς τον δημοσιογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η ένταση ξεκίνησε μετά την αναφορά που έκανε η Εύη Δρούτσα στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά, αποκαλώντας τον «Μόνικα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ο στενός του συνεργάτης, Ηλίας Ψινάκης. Αυτή η αναφορά φαίνεται πως ενόχλησε τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος έκανε την παρατήρησή του στον αέρα.

«Μόνικα τον λέμε όλοι», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις κάτι ρε Εύη μου όμως, συγνώμη δηλαδή… έχει όνομα ο άνθρωπος, τον λένε Στέλιο Δρουμαλιά. Δεν είναι ωραίο ούτε να λέμε Μόνικα, ούτε να λέμε «μωρή δημοσιογραφάρα» που μου είπε ο Ανδρέας προηγουμένως. Τελεία», αντέδρασε αρχικά ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αύριο το πρωί μην έρθεις στην εκπομπή να με μηνύσεις για ρατσισμό κι εμένα και τον Ψινάκη και όλους που εκφραζόμαστε έτσι», ενώ όταν και η Κατερίνα Καινούργιου του έκανε σχετική παρατήρησε, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Άσε με, ρε Κατερίνα κι εσύ, που είναι προσβλητικό!».

«Γράψτε μου σε ένα χαρτί τι είναι προσβλητικό και τι όχι! Μιλάω στον άλλο από την Κύπρο… προσβλητικό, μιλάω εδώ πέρα… προσβλητικό! Αν είναι προσβλητικό, είναι πάρα πολύ απλό, παιδιά: αύριο δεν έρχομαι γιατί σας προσβάλλω! Εσείς με προσβάλλετε! Κι εμένα και τον κόσμο!», τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Κάτι είπε η Εύη (Δρούτσα) και πετιέσαι μη σου πω σαν τι! Το είπα εν τη ρύμη του λόγου και τώρα αυτός ψάχνει ψύλλους στα άχυρα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό λίγο πριν τις διαφημίσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, αναφέρθηκε στο επίμαχο σκηνικό, διαχωρίζοντας τη θέση της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 316 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb